Veel ondernemers in de agrarische sector zijn bezig om regionaal voedsel te produceren. Eten met meer toegevoegde waarde voor de boer of tuinder, maar ook voor de consument. Dinsdag 12 januari is bij de Vreugdehoeve aan de Zalkerveerweg 20 in Zwolle de kick-off van het traject ‘Smaakmaker van de IJsseldelta’. De Gebiedscoöperatie IJsseldelta biedt met dit traject agrarische ondernemers de mogelijkheid aan om meer uit hun product te halen.
De kick-off bijeenkomst op 12 januari wordt een avond vol inspiratie van succesvolle voorbeelden uit de IJsseldelta en van elders. De avond is bedoeld voor boeren, tuinders, akkerbouwers, fruittelers en andere ondernemers in de agro & food die iets nieuws willen ondernemen met hun product. De avond is een kick-off naar een traject waarbij Gebiedscoöperatie IJsseldelta, in samenwerking met Youth Food Movement Academie en CAH Dronten, een interdisciplinair en praktisch trainingsprogramma aanbiedt tot ‘Smaakmaker van de IJsseldelta’.
Tijdens dit traject worden ondernemers in zes sessies meegenomen van idee naar nieuw product. Daarnaast delen kleine en grotere ondernemers hun succes en tegenslag. Meer informatie op www.indeijsseldelta.nl.
De kick-off bijeenkomst op 12 januari wordt een avond vol inspiratie van succesvolle voorbeelden uit de IJsseldelta en van elders. De avond is bedoeld voor boeren, tuinders, akkerbouwers, fruittelers en andere ondernemers in de agro & food die iets nieuws willen ondernemen met hun product. De avond is een kick-off naar een traject waarbij Gebiedscoöperatie IJsseldelta, in samenwerking met Youth Food Movement Academie en CAH Dronten, een interdisciplinair en praktisch trainingsprogramma aanbiedt tot ‘Smaakmaker van de IJsseldelta’.
Tijdens dit traject worden ondernemers in zes sessies meegenomen van idee naar nieuw product. Daarnaast delen kleine en grotere ondernemers hun succes en tegenslag. Meer informatie op www.indeijsseldelta.nl.