Sinds afgelopen zomer is Niels van den Burg officieel de trotse franchisenemer van de Zuivelhoeve-winkel aan de Oudestraat in Kampen. Van den Burg heeft de winkel een jaar na de opening, augustus 2014, overgenomen. Nu – ruim een half jaar later – kijkt deze jonge ondernemer de toekomst vol vertrouwen in de ogen met zijn prachtige speciaalzaak vol verse, ambachtelijke producten.
Na de middelbare hotelschool in Wageningen en de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, werkte Niels van den Burg (1987) zo’n 6 jaren als horecamanager op Ameland. Als laatste was hij ruim een jaar actief als accountmanager voor Noord-Nederland bij Brandsma Koffie in Bolsward .
Juli vorig jaar kreeg Niels van den Burg de kans om de nieuwe de Zuivelhoeve-vestiging in Kampen over te nemen. Hij kende de Zuivelhoeve-winkels al via zijn studievriend en tevens Zuivelhoeve-franchisenemer Ruud in Arnhem en liep een tijd in de winkel in Kampen mee. Reden voor Niels om ervoor te gaan en ‘ja’ te zeggen tegen Diane Roerink op de vraag of hij franchisenemer van Zuivelhoeve Kampen wilde worden. Een mooie kans voor Niels om het ‘ondernemersavontuur’ aan te gaan. Samen met vriendin Sanne, die naast haar fulltime baan als ergotherapeut in Beetsterzwaag, meewerkt in de winkel op drukke momenten, ziet hij de toekomst zonnig tegemoet.
Aan de Oudestraat in Kampen, een winkelstraat met prachtige panden, waar winkels en horeca gecombineerd gevestigd zijn, misstaat de Zuivelhoeve-winkel allerminst.
Niels heeft dan ook alle vertrouwen in de toekomst: “Dit is een droom die uitkomt; mijn eigen winkel vol ambachtelijke verse producten van het land. En dan ook nog in zo’n leuke stad als Kampen .....”
Niels werkt graag en hard in zijn eigen winkel en bedenkt elke keer weer andere leuke items voor de verkoop. “Relatiegeschenk, cadeaupakket, ... hoe je het noemt maakt niet uit?” Niels doelt op de pakketten die hij zelf samenstelt en verkoopt in zijn Zuivelhoeve-winkel. Verder heeft hij verse vleeswaren, een groot assortiment worsten en boeren, buitenlandse en Hollandse kazen in de winkel en nog meer. En elke weekend staan ze voor de winkel met de zogenoemde ‘weekendtas’; tegen een vaste prijs van 10 euro en elke keer vol met 5 a 6 heerlijke producten.
Na de middelbare hotelschool in Wageningen en de Hogere Hotelschool in Leeuwarden, werkte Niels van den Burg (1987) zo’n 6 jaren als horecamanager op Ameland. Als laatste was hij ruim een jaar actief als accountmanager voor Noord-Nederland bij Brandsma Koffie in Bolsward .
Juli vorig jaar kreeg Niels van den Burg de kans om de nieuwe de Zuivelhoeve-vestiging in Kampen over te nemen. Hij kende de Zuivelhoeve-winkels al via zijn studievriend en tevens Zuivelhoeve-franchisenemer Ruud in Arnhem en liep een tijd in de winkel in Kampen mee. Reden voor Niels om ervoor te gaan en ‘ja’ te zeggen tegen Diane Roerink op de vraag of hij franchisenemer van Zuivelhoeve Kampen wilde worden. Een mooie kans voor Niels om het ‘ondernemersavontuur’ aan te gaan. Samen met vriendin Sanne, die naast haar fulltime baan als ergotherapeut in Beetsterzwaag, meewerkt in de winkel op drukke momenten, ziet hij de toekomst zonnig tegemoet.
Aan de Oudestraat in Kampen, een winkelstraat met prachtige panden, waar winkels en horeca gecombineerd gevestigd zijn, misstaat de Zuivelhoeve-winkel allerminst.
Niels heeft dan ook alle vertrouwen in de toekomst: “Dit is een droom die uitkomt; mijn eigen winkel vol ambachtelijke verse producten van het land. En dan ook nog in zo’n leuke stad als Kampen .....”
Niels werkt graag en hard in zijn eigen winkel en bedenkt elke keer weer andere leuke items voor de verkoop. “Relatiegeschenk, cadeaupakket, ... hoe je het noemt maakt niet uit?” Niels doelt op de pakketten die hij zelf samenstelt en verkoopt in zijn Zuivelhoeve-winkel. Verder heeft hij verse vleeswaren, een groot assortiment worsten en boeren, buitenlandse en Hollandse kazen in de winkel en nog meer. En elke weekend staan ze voor de winkel met de zogenoemde ‘weekendtas’; tegen een vaste prijs van 10 euro en elke keer vol met 5 a 6 heerlijke producten.
Zuivelhoeve Winkelbedrijven
Deze franchisefamilie uit Twente verkoopt, in de bijna 40 winkels door heel Nederland, haar eigen producten uit Twente zoals Boer’n yoghurt en vla. Daarnaast bieden de winkels nog meer verse producten zoals diverse soorten boerenkazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.
Boerderij De Zuivelhoeve
De oorsprong van Zuivelhoeve voert terug naar 1981. Toen richtte Diane Roerink in de oude klompenschuur van haar oma een klein winkeltje in. Daar verkocht ze de ambachtelijke zuivelproducten die echtgenoot Gerjhan op de boerderij zelf maakte. Sindsdien is er veel veranderd, maar we maken onze emmertjes yoghurt en vla nog steeds op een echte boerderij met dezelfde eerlijke ingrediënten, in de landelijke buurtgemeenschap Twekkelo.
Deze franchisefamilie uit Twente verkoopt, in de bijna 40 winkels door heel Nederland, haar eigen producten uit Twente zoals Boer’n yoghurt en vla. Daarnaast bieden de winkels nog meer verse producten zoals diverse soorten boerenkazen, vers gebrande noten, tapas en andere specialiteiten.
Boerderij De Zuivelhoeve
De oorsprong van Zuivelhoeve voert terug naar 1981. Toen richtte Diane Roerink in de oude klompenschuur van haar oma een klein winkeltje in. Daar verkocht ze de ambachtelijke zuivelproducten die echtgenoot Gerjhan op de boerderij zelf maakte. Sindsdien is er veel veranderd, maar we maken onze emmertjes yoghurt en vla nog steeds op een echte boerderij met dezelfde eerlijke ingrediënten, in de landelijke buurtgemeenschap Twekkelo.