Ga naar bezorgeninkampen.nl

Thuis genieten? Bestel via bezorgeninkampen.nl!

Ga naar bezorgeninkampen.nl

In deze bijzondere tijd moeten we elkaar een beetje extra helpen. Vanwege het coronavirus zijn veel mensen aan huis gebonden en restaurants zijn gesloten. Ondernemers uit Kampen hebben daarom de handen ineen geslagen met een creatieve oplossing: www.bezorgeninkampen.nl. In de woorden van binnenstadsmanager Leo Hoksbergen: “Heb je thuis iets nodig uit de winkel of zin in lekker eten? De binnenstad van Kampen komt naar je toe! Winkels en restaurants bezorgen bij jou thuis. Om mensen die thuis zitten te helpen, om voorraden niet te hoeven weggooien en om de inkomstenverliezen van ondernemers te verkleinen.”
Hoe het werkt De stichting Kampen Partners heeft met de binnenstadsondernemers een website gemaakt om iedereen een actueel overzicht te bieden. Hoksbergen nodigt alle inwoners van de gemeente Kampen uit om hiervan gebruik te maken: “Kies uit winkels of horeca en bekijk welke ondernemer aanbiedt om de producten, eten of drinken bij je thuis te bezorgen. Via de website, telefonisch of via mail kun je bestellen bij de ondernemers. Er komen dagelijks nieuwe aanbieders bij!”
Cadeaubonnen en boodschappenboxen Citymarketeer Roeland Tameling vult aan: “Door het Corona-virus zakt de omzet van winkeliers en horecaondernemers natuurlijk als een baksteen, de winkelstraat is leeg en de winkels zelf ook. Hiermee geven we in Nederland goed gehoor aan het advies om binnen te blijven. Gezellig winkelen of uit eten gaan is nu even niet aan de orde. Daarom vragen we alle mensen ook een of meer cadeaubonnen te bestellen bij de ondernemers zelf of bij Kampen Partners. Het eerste is het beste, want dan hebben de ondernemers direct cash en dat hebben ze hard nodig. Voor het tweede kun je terecht op www.kampenkado.nl.” Tameling wijst daarnaast op een andere sympathieke actie: 'Support your locals IJsseldelta'. Consumenten kunnen via www.supportlocals-ijsseldelta.nl online een boodschappenpakket bestellen met allerlei producten uit Kampen en omgeving.

Creatieve initiatieven Via diverse sociale media kanalen houdt Kampen Partners iedereen op de hoogte van nieuwe initiatieven. Kijk op www.facebook.com/hanzestadkampen, daar komen de leukste initiatieven altijd voorbij! 
Lees verder!

En later op de fiets of te voet!

Doe nu een digitaal rondje Kampereiland

Fiets of wandel een historisch rondje Kampereiland! Sinds 1363…. Welgeteld 657 jaar nadat bisschop Jan Van Arkel de Kampereilanden aan de stad Kampen schonk, kun je het roerige verleden van het Kampereiland ontdekken in een online rondleiding. ‘Sinds 1363…..’ is de titel van deze digitale presentatie van de Cultuurhistorische Tentoonstelling Kampereiland. Vandaag op 6 april, tijdens het online koffiemomentje van Kampen Partners, is Sinds1363…. door de Stadserven als gift aangeboden aan het Kampereiland.  Stadservendirecteur Jan Luijendijk overhandigde de tentoonstelling in de vorm  van een website en ebook aan Miny Pelleboer van de Vereniging Streekbelangen Kampereiland (VSK). Bij gelegenheid van 650 jaar Kampereiland is deze tentoonstelling in 2013 gerealiseerd in opdracht van de VSK. De Stadserven, eigenaar en verpachter van het Kampereiland, heeft deze tentoonstelling nu geactualiseerd en laten digitaliseren.    Virtuele kaart Als het straks weer kan, spring dan op de fiets of trek je wandelschoenen aan voor een historisch rondje Kampereiland! Als je klikt op een icoontje dichtbij de plek waar jij je bevindt, krijg je meteen een rijkdom aan informatie op je scherm over bijzondere, historische aspecten en bezienswaardigheden om je heen. Een virtuele kaart voert je door een rijke geschiedenis van Koninklijke nijverheid, historische erven, verloren IJsselgangen en woest overstromingsgeweld.    Ebook Je kunt de tentoonstelling overigens ook vanuit je luie stoel bekijken. Download Sinds1363 als ebook, blader door de talrijke thema’s heen en laat je meeslepen naar oude tijden.  Oude landkaarten, foto’s van overstromingen, verhalen over de nijverheid en een uitleg over de vier historische boerderijtypes in het gebied, het plaatst het eiland van nu in het perspectief van een veelbewogen verleden. Meer weten?  Pak je telefoon, tablet of pc en open de website www.sinds1363.nl. De rondleiding en het ebook zijn ook via www.hetkampereiland.nl ontsloten. ...
Lees verder!

Start je bezoek aan Kampen bij één van de toeristische informatie punten

Tourist Info Kampen

De historische Hanzestad Kampen leent zich prima voor een ontdekkingstocht te voet, al dan niet onder leiding van een professionele gids. Buiten het historische hart zijn er in de omgeving volop mogelijkheden voor fiets- of wandeltochten door het IJsselgebied, langs het prachtige rivierlandschap met uiterwaarden. Ook de zeven Kamper kernen en het Kampereiland met vele terpboerderijen, maken een bezoek aan Kampen en de regio IJsseldelta absoluut de moeite waard. Een bezoek aan Hanzestad Kampen begint bij een bezoek aan de Tourist Info! De gastheren en gastvrouwen van Stichting Kampen Tourist Info helpen je graag op weg. Je boekt hier jouw stadswandeling door Kampen. Je krijgt hier antwoorden op vragen over bezienswaardigheden en activiteiten in Kampen én haar prachtige omgeving. We helpen je graag op weg. De StadskazerneDe Tourist Info in De Stadskazerne is de hoofdlocatie van de Tourist Info in Kampen. Naast de Tourist Info zijn in De Stadskazerne de Bibliotheek Kampen, het Stadsarchief Kampen, RTV IJsselmond, de Stadsarcheoloog en Historische vereniging Jan van Arkel gevestigd. Ook biedt De Stadskazerne onderdak aan een depot van het Stedelijk Museum Kampen. Kortom: de Tourist Info in de Stadskazerne is de ideale plek om Kampen te ontdekken. Ook is dit de plek waar je een interessante stadswandeling kunt boeken.Tourist Info De StadskazerneOudestraat 216, Kampentouristinfokampen@gmail.comwww.destadskazerne.nlBel voor algemene info: 038-2022366Voor aanvragen en informatie stadswandelingen: 06 48196559 of touristinfokampen@gmail.com. De openingstijden van de Tourist Info in De Stadskazerne:  Vanaf 1 juli tot eind oktober: Maandag tot en met zaterdag van 10.00 - 16.00 uur. Van november tot april:  Maandag tot en met zaterdag van 10.30 - 15.30 uur.   Boek een interessante stadswandeling van ongeveer 1,5 uur. 
Iedere vrijdag om 14.00 uurIedere zaterdag om 14.00 uur Iedere zondag om 14.00 uur  De rondwandeling duurt ongeveer 1,5 uur. De start is bij De Stadskazerne, Van Heutszplein 216, KampenOp vrijdag en zaterdag: kosten € 5,00 p.p. en op zondag € 7,50 p.p.Geef je op via: TouristinfoKampen@gmail.com Tourist Info Read Shop BosTourist Info Read Shop Bos is gevestigd aan de Oudestraat 41-43.Read Shop Bos is een boekwinkel dat naast boeken ook een uitgebreid assortiment van kaarten, kantoorartikelen en accessoires heeft. Naast winkel, is Read Shop Bos ook een Tourist Infopunt waar je terecht kunt voor toeristische informatie en voor stadswandelingen.Read Shop BosOudestraat 41-43, Kampenkampen@readshop.nl038-3322522Openingstijden: Maandag: 9:00 - 18:00uDinsdag:  9:00 - 18:00uWoensdag:  9:00 - 18:00uDonderdag: 9:00 - 18:00uVrijdag: 9:00 - 18:00uZaterdag: 9:00 - 17:00uZondag: Gesloten Tot ziens in Kampen!...
Lees verder!

Hier kun je jouw Kampen Kado bon inwisselen

De cadeaubon is te besteden bij winkels, horeca en leuke uitjes in hartelijke Hanzestad Kampen en IJsselmuiden. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants, podia en horeca. Dus voor ieder wat wils! Op deze manier stimuleer je de economie van de Kampense binnenstad en omgeving en draag je bij aan het succes van hartelijke Hanzestad Kampen. 

Winkels
Apotheek Flevowijk, Lelystraat 80,https://www.flevowijk.nl/
Bakker Bart, Oudestraat 7, https://www.bakkerbart.nl/winkels/kampen
Charlies Jeans & Casuals, Oudestraat 168, www.charlies-kampen.nl
Chocolaterie De Swaen, Oudestraat 164, www.chocolateriedeswaen.nl
Drogisterij Bolwerk Ontzorgt, Oudestraat 155, www.bolwerk-ontzorgt.nl 
Damesmode Catootje aan de Botermarkt, Broederstraat 19, https://nl-nl.facebook.com/CatootjeAanDeBotermarktInKampen/ 
De Eenhoorn Koffie en Thee, Oudestraat 101 - 103, https://eenhoorn.eu/nl/ 
De Smaeck van Campen, Oudestraat 97, www.desmaeckvancampen.nl
ERF-1
, Mandjeswaardweg 6, https://erf1.nl/
ETOS Kampen, Oudesstraat 39, https://www.etos.nl/
Fotorama Kampen
, Oudestraat 34, http://www.fotorama.nl/
geWOON!, Oudestraat 76, www.gewoonwebshop.nl
HEMA Kampen
, Oudestraat 33-37, https://www.hema.nl/
Home of Entertainment (HOE), Oudestraat 117, http://www.homeofentertainment.nl/
Intertoys Kampen, Oudestraat 61, www.facebook.com/intertoyskampen
Julius Media, Oudestraat 238, http://www.juliusmedia.nl/
Juwelier Jack Tausch , Oudestraat 81, http://www.tausch.nl/  
Kaaspakhuis Kampen, Geerstraat 18, http://www.kaaspakhuis.nl/locaties/kampen/ 
Kalter Aardbeien, Tuinderij 2-1 IJsselmuiden, https://kalteraardbeien.nl/
Kaptijn Juweliers, Oudestraat Kampen 63, https://www.kaptijnonline.nl/juwelier/kampen/ 
Koffie en Theewinkel Zoetelief, Geerstraat 16, http://www.zoeteliefkampen.nl/
Kunstig Kitschwerk, Geerstraat 19, http://www.kunstigkitschwerk.nl/
Lay Out Brandstore, Oudestraat 28, https://www.layoutkampen.nl/
Machelp, Geerstraat 24, https://www.machelp.nl/
Multivlaai, Oudestraat 1, https://www.multivlaai.nl/kampen
Optie1, Oudestraat 73, http://www.optie1kampen.nl/
Phonehouse, Oudestraat 105, https://www.phonehouse.nl/winkels/phone-house-kampen
The Read Shop Bos, Oudestraat 41-43, https://www.readshop.nl/Winkel/4F-02-84-1E-65-02-52-60
Safi Essentials, Hofstraat 21, www.safi-essentials.nl
Simply
, Oudestraat 162, http://www.simply-kampen.nl/
Skintime by Nadine, Delta 18,  www.skintimebynadine.nl
Slaapadvies Van Dijk
Geerstraat 29, https://www.slaapadviesvandijk.nl/
Slagerij Norg, Oudestraat 212, https://www.slagerij-norg.nl/
Slijterij Post, Geerstraat 33, https://www.slijterijpost.nl/
Stripspeciaalzaak de Fantast,  Burgwalstraat 7, http://www.de-fantast.nl/
Subway Kampen, Oudestraat 64, https://www.subway.com/nl-NL
Uniek4U, Ambachtsstraat 20, https://uniek4u.com/ en https://uniek-living.nl
Van Dijk Bikes, IJsseldijk 37, https://vandijkbikes.nl/
Waypoint, Oudestraat 138
Zuivelhoeve Kampen
, Oudestraat 56, https://www.zuivelhoeve-kampen.nl/
Zusjes Lingerie, Oudestraat 109, http://www.zusjeslingerie.nl/


Uitjes en Horeca
Anywine, Burg. van Engelenweg 124, 8271 AV IJsselmuiden, Anywine.nl
B&B De Juttershoek,
Bovennieuwstraat 2
Café 't Ponton, tegenover IJsselkade 51, http://www.cafeponton.nl/
De Groene Vlinder, Oudestraat 75, http://degroenevlinderkampen.nl/tmp/
De Veerman van Kampen
, IJsselkade ter hoogte van het Van Heutszplein, http://www.deveermanvankampen.nl/ 
Grafisch Atelier Kampen, Hofstraat 78, https://grafisch-atelier.nl/grafisch-atelier.nl/
Heer en Meester, Plantage 1, https://heerenmeesterkampen.nl/
Het Kampen van, www.hetkampenvan.nl
Kamper Events, op verschillende locaties in de stad, https://kamperevents.nl/
Kamper Uitjes, op verschillende locaties in de stad, https://kamperuitjes.nl/
't Kroegje, Geerstraat 17, http://www.kroegjekampen.nl/
Movie Unlimited Kampen, Hofstraat 118, https://kampen.movieunlimitedbioscopen.nl/
Rederij Havana, IJsselkade ter hoogte van de Stadsherberg, https://www.rederijhavana.nl/
Stadsgehoorzaal Kampen, Burgwal 84, http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/2016/
Toko Medan, Geerstraat 14, https://www.tokomedan.nl/
Zwembad De Steur, Burgemeester Berghuisplein 2, https://www.desteur.nl 


En ook bij
De Zoutkamer, Reigerweg 15, https://www.zoutkamerkampen.nl/
Zuivelboerderij Erf-1, Maneswaardweg 6, 8267 AW Kampen, https://erf1.nl/
Scooterverhuur Kampen, Bedrijfstraat 3, http://www.scooterverhuurkampen.nl/
Yogastudio Ruijmgaart & Natuurgeneeskundig Praktijk Ruijmgaart, Groenestraat 159, https://nl-nl.facebook.com/NatuurgeneeskundigPraktijkRuijmgaart/


Deze lijst wordt continu aangevuld met nieuwe adressen!

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media