Voor kwaliteitssigaren, versgebrande koffie en bijzondere theesoorten ga je naar De Eenhoorn en De Olifant. Ook kun je – op afspraak - een rondleiding krijgen door de sigarenfabriek en de koffiebranderij. Tijdens de wandeling door de historische panden van De Olifant wordt er uitgebreid ingegaan op de productie en verwerking van de tabak tot sigaar. Je staat stil bij de oorsprong van de tabak in de diverse tabakslanden. In de sfeervolle ruimtes leer je over de geschiedenis van de sigarenindustrie van Kampen en het belang van het ambacht sigaren maken voor de stad en zijn inwoners in heden en verleden.


Produceren op ambachtelijke wijze

Bij De Olifant worden er op ambachtelijke wijze sigaren geproduceerd. Het grootste gedeelte van onze sigaren wordt op de machine geproduceerd, maar er zijn ook nog medewerkers die nog op traditionele wijze met de hand sigaren kunnen produceren. Onze gastvrouw Marjolijn Diesch kan dat tijdens een rondleiding demonstreren. 

Een prachtig bedrijf voor echte levensgenieters!


Adres

Sigarenfabriek de Olifant
Voorstraat 100-108, Kampen
038-3312155

Kijk voor meer informatie op www.olifant.com/www.eenhoorn.eu

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media