Voor kwaliteitssigaren, biologische en fair trade koffie en thee ga je naar de Eenhoorn en de Olifant. Ook kun je een rondleiding krijgen door de sigarenfabriek en de koffiebranderij. Tijdens de wandeling door de historische panden van De Olifant wordt er uitgebreid ingegaan op de productie en verwerking van de tabak tot sigaar. Je staat stil bij de oorsprong van de tabak in de diverse tabakslanden. In de sfeervolle ruimtes leer je over de geschiedenis van de sigarenindustrie van Kampen en het belang van het ambacht sigaren maken voor de stad en zijn inwoners in heden en verleden.

Oudste werknemer van Nederland
De oudste werknemer van Nederland werkt bij Sigarenfabriek de Olifant. Tinus Vinke (90 jaar) maakt nog dagelijks sigaren met de hand in de fabriek van De Olifant. Hij produceert Limited Editions. Dit zijn bijzondere modellen met de hand gemaakt in kleine oplages voor bijzondere relaties en wederverkopers. Jaarlijks maakt Tinus 5 Limited Editions series. Daarnaast traint Tinus ook een viertal medewerksters. Tinus is te zien op reguliere werkdagen tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

Een prachtig bedrijf voor echte levensgenieters!

Adres
Sigarenfabriek de Olifant
Voorstraat 100-108, Kampen
038-3312155

Kijk voor meer informatie op www.olifant.com/www.eenhoorn.eu

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Marketing is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media