Ben jij klaar voor het meest spannende en uitdagende uitje van Kampen?! Kampen heeft maar liefst twee waanzinninge Escaperooms op te gekke locaties. Ontrafel het mysterie van de monniksorde in de Nieuwe Toren of zorg ervoor dat de sabotage aan boord van het zeilschip de Jannes van Kampen stopt zodat het zeilseizoen kan beginnen. 


Escaperoom in de Nieuwe Toren

Krakend gaat de deur open, er komt een monnik naar buiten die schuchter om zich heen kijkt. Fluisterend vertelt hij jullie over het mysterie van de monniksorde, kunnen jullie helpen? Over een uur is de laatste ronde van de torenwachter, dan moet de naam van de dader van de toren geschreeuwd zijn. Snel, snel, jullie tijd gaat in!

Je wordt 1 uur lang ‘opgesloten’ in de Nieuwe Toren in Kampen, een bijzonder monument uit de 17de eeuw. In de Nieuwe Toren staan verschillende spellen en raadsels klaar die je door samenwerken moet oplossen, alleen zo kom je achter de naam van de dader! Heb je de naam gevonden? Schreeuw het van de toren, zodat heel Kampen het weet! Een uitdagend spelconcept met een historische achtergrond! Let op: De Nieuwe Toren heeft geen toilet en is niet toegankelijk voor minder validen. Daarnaast is de Nieuwe Toren niet te verwarmen, zorg daarom dat u met koude dagen goed bent aangekleed. Het kan koud wezen.

Boek dit uitje via:  www.kamperevents.nl
Escaperoom Kampen, Oudestraat 146, Kampen

Escaperoom aan boord van zeilschip de Jannes van Campen

Even bizar als mysterieus; zeilschip Jannes van Campen blijft momenteel noodgedwongen aan de kade wegens een opmerkelijke sabotage. Het stuurwiel is van zijn originele plaats gerukt en is elders in het schip weer stevig bevestigd. En deze loshalen blijkt geen eenvoudige opdracht...

Jullie hulp is welkom, wij willen weer op tijd gereed zijn voor het komende zeilseizoen!

Boek dit leuke uitje via: www.escapeschipkampen.nl 
Of per mail: info@escapeschipkampen.nl
Of telefonisch: 06-28141394 

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media