Het gemaal ‘Broeken en Maten’ is het langst werkende gemaal van Overijssel te midden van een sfeervolle, landelijke omgeving. Het gemaal Broeken en Maten is een weliswaar niet meer inzetbaar maar wel een werkend monument.
Het begon in 1865 als stoomgemaal en is in 1928 verbouwd naar elektrisch gemaal. Twee stalen schepraden uit 1865 met een diameter van wel zes meter zorgden voor de waterverplaatsing. Ook te bezichtigen op het terrein is een Bosman watermolen uit 1950, een houten watermolenvijzel en diverse pompen en gereedschappen die nodig waren bij het werken aan een gemaal. Het Kamper gemaal staat op een prachtige locatie en beschikt over een royaal buitenterrein waar diverse activiteiten mogelijk zijn. Het Gemaal broeken en maten is een werkend monument, niet meer inzetbaar, maar wel het langst werkend gemaal van overijssel .

Water attractie plek
Het gebouw aan de Felvoweg is te huur voor feestjes, bedrijfsuitjes en meer. Het bestaat uit 3 aparte ruimtes, een keuken en een royaal buitenterrein welke voor diverse activiteiten te gebruiken zijn.

Diverse activiteiten worden aangeboden zoals: rondleidingen/demonstratie’s/kanovaren /roeien/klootschieten/buks schieten/binnenspelen/buitenspelen/workshop’s/meetings/exposities/vergaderingen/steppen en meer....

Bel of mail voor meer info of reserveringen naar:
Gerrit en Netta ten Hove
06-55546871/038-3324276
gemaalkampen@gmail.com
www.gemaalkampen.nl 

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media