In het atrium van een appartementencomplex in de Kamper binnenstad is een bijzondere kunstruimte te vinden: ’t Posthuys, een particulier initiatief zonder winstoogmerk.
’t Posthuys is een kleinschalig appartementencomplex, dat is gevestigd boven het voormalige Postkantoor aan de Oudestraat in Kampen. Vroeger maakte het ook deel uit van het postkantoor. Voordat het de huidige woonbestemming kreeg, is het eerst nog een aantal jaren gebruikt als werkruimte voor beeldende kunstenaars. Dat laatste heeft een aantal bewoners van ‘t Posthuys geïnspireerd om het prachtige atrium in te richten als podium voor beeldende kunst. Kunstruimte ‘t Posthuys is een particulier initiatief zonder winstoogmerk. Bezoekers betalen dan ook geen entree. Zo willen de initiatiefnemers iedereen in de gelegenheid stellen, nader kennis te maken met het werk van bekende en minder bekende kunstenaars. Omgekeerd willen ze deze kunstenaars een podium bieden om hun werk te laten zien.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media