Smaakroutes
Lekker fietsen rond Kampen en genieten van de vele (h)eerlijke streekproducten die de regio biedt?! Dat kan! Download hier de twee smaakroutes die ontwikkeld zijn door IJsseldelta Marketing. Fiets een rondje over het Kampereiland of door het unieke polderlandschap Mastenbroek en geniet van de streekproducten die onderweg voorbij komen. Sportief en culinair!

Kijk voor een overzicht van alle fietsroutes op www.ontdekdeijsseldelta.nl.

Fietsroutes langs de Kamper dorpskernen

De Kamper kernen zijn omgeven door allerlei verschillende bezienswaardigheden, van sigarenfabriek tot en met een biologische schapenmelkerij, er is veel te bekijken. Elke fietsroute neemt je mee langs minimaal zes bijzondere plekken. Zo krijg je als fietser een totaalbeleving van de mooie natuurschoonheden in de regio.

De fietsroutes langs de Kamper dorpskernen zijn routes van 18 t/m 38 kilometer, waarbij het rondje Zalk een winterroute en een zomerroute heeft. Er zijn rustpunten op de kaart geplaatst, zodat je als fietser even kan uitrusten van de inspanning.

De fietsroutes zijn ook uitgewerkt in een handzaam boekje, dat gratis verkrijgbaar is bij de Tourist Info Punten. Klik hier voor de digitale versie van deze routes.

Deze fietsroutes zijn mede mogelijk gemaakt door Nationaal Landschap IJsseldelta en met medewerking van de inwoners van de Kamper dorpskernen tot stand gekomen.

Download hier de fietsroutes langs de Kamper dorpskernen of kijk voor een overzicht van alle fietsroutes op www.ontdekdeijsseldelta.nl.

Fietsverhuur

Huur een fiets bij www.fietsverhuurkampen.nl en trek er sportief op uit!

Wanneer kan je fietsen huren?

Maandag t/m zaterdag: 9.00u-20.00 en op zondag worden de fietsen op zaterdag op de locatie bezorgd en maandag gehaald tegen een meerprijs van €10,00.

Waar kan je de fietsen ophalen?

Ijsseldijk 37, Kampen
038-3337110

Zaterdag en doordeweeks na 18.00u:
2e Ebbingestraat 8, Kampen
06-21213386

De nieuwste kwaliteitsfietsen staan voor je klaar! Hippe stadsfietsen, comfortabele elektrische fietsen, handige bakfietsen of leuke kinderfietsen...Altijd in stijl op de fiets!

* Gratis fietsroutekaart en kaarthouder
* Bezorgen en halen van fietsen naar en van uw vakantieadres of huisadres is mogelijk
* Gratis bezorgen en halen van fietsen voor B&B's en hotels
* Ruime keus uit een breed assortiment
* Voor iedereen een fiets op maat
* Goede service: pech onderweg? Bel ons en wij helpen u ter plekke aan een nieuwe fiets!
* Gratis fietstassen
* Aantrekkelijke prijzen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media