Het is heerlijk wandelen in de historische binnenstad van Kampen maar vergeet ook de omgeving niet! Je kunt op eigen houtje een wandeling maken door de prachtige straatjes, stegen, het oude stadspark, de Stadsburgerweijden of langs de IJssel maar...het is ook leuk mee te doen met een georganiseerde stadswandeling of een digitale route in de IJsseldelta te volgen.

Wandelen door de stad
Laat je rondleiden door de stad. Wedden dat je ineens nieuwe dingen ziet die je nooit eerder gezien hebt? Reserveer een rondleiding of arrangement bij één van de Tourist Info Punten of bij  Kampen & Beyond of HetKampenvan.

Ambachtelijke route
Al eeuwenlang spelen ambachten een belangrijke rol in Kampen. Zo werkte in de 19e eeuw maar liefst 40% van de inwoners in de tabaksindustrie. Anno 2016, zijn de ambachten nog steeds iets waar Kampen zich op positieve wijze mee weet te onderscheiden. De ambachtelijke winkels in het centrum van Kampen zijn hier het levendige bewijs van. Daar vertellen de ondernemers vol passie over hun eigen ambachten. Reden genoeg om deze ambachtelijke winkeltjes onder de aandacht te brengen. Voor inwoners, regionale bezoekers en ook voor de internationale bezoekers. In samenwerking met de Stichting Koggewerf, Kampen Marketing, de gemeente Kampen en de Rabobank is een plattegrondje ontwikkeld die de bezoekers aan Kampen zal leiden naar de ambachtelijke winkels. Download hier de gratis route door de binnenstad langs de ambachten of haal het boekje met de route bij één van de Tourist Info's. Daarnaast vind je de Ambachtelijke route in de gratis Stadsgids app

Wandelen in de omgeving
Heb je zin om te wandelen in de IJsseldelta en wil je jouw route zelf uitstippelen? Plan dan je wandelroute online en geniet van de prachtige omgeving van de IJsseldelta. Ook kun je voor kant-en klare wandelroutes in de IJsseldelta het overzicht van startpunten bekijken. Liever een wandelkaart op zak? Kom dan naar een van de Tourist Info's voor de Wandelkaart IJsseldelta of klik hier voor een overzicht van de digitale wandelroutes. 

Fotocredits: ontdekdeijsseldelta.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media