Download de gratis Kampen Stadsgids App. Een aanrader voor de Kampenaren en de bezoekers van de Hanzestad Kampen. Met de routes uit de app kom je langs vele historische monumenten die het verleden van handel en scheepvaart markeren. Al het moois dat Kampen te bieden heeft komt op een laagdrempelige manier tot leven. Door de vele leuke weetjes en boeiende vragen leer je meer over het cultureel erfgoed in de stad en de rijke geschiedenis van Kampen.

De Stadsagenda: Wat is er te doen in Kampen?
Wees op de hoogte van wat er te doen is in Kampen met de stadsagenda. In de agenda vind je de evenementen, exposities, activiteiten die er gepland staan in de stad. Zo mis je niets!

Nautische Hanzewandeling
De nautische Hanzewandeling neemt je mee door Kampen. Je start bij de Stadskazerne bij het van Heutszplein en ontdekt met deze route de waterrijke geschiedenis van Kampen. Aan de hand van vragen en leuke weetjes leer je de stad steeds een beetje beter kennen. 

Route langs authentiek en levendige ambachten
Wil je de stad ontdekken? Loop dat één van de routes uit de app. De Ambachtelijke route brengt je langs de historische locaties waar het ambachtelijke verleden en heden van Kampen zichtbaar zijn. Weet jij de antwoorden op de vragen die je onderweg gesteld worden? Deze route start op bij het Van Heutszplein en duurt ongeveer een uur.

Wandeling door de geschiedenis van Kampen
Ontdek het rijke Hanzeverleden van Hanzestad Kampen met de Hanzewandeling. De wandeling start bij het Kamper treinstation en brengt in 2,5 uur het verleden van Kampen tot leven. Test met collega’s, familie en of vrienden jouw kennis over Kampen. Wie heeft de meeste antwoorden goed?

Download de gratis Kampen Stadsgids app in Google play of de Appstore: 'Kampen Stadsgids'

Link Appstore:
https://itunes.apple.com/nl/app/kampen-stadsgids/id1178899947?mt=8
Link Google play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lightfind.kampenstadsgids

Goed om te weten:
Lukt het niet om de routes in een keer uit te lopen? Dan ga je de volgende keer gewoon weer verder waar je gebleven was. De bezochte locaties en de ingevoerde antwoorden blijven bewaard.

Let op:
Let goed op het verkeer om je heen. Veroorzaak geen onveilige situaties voor jezelf en voor anderen.

De routes in de Kampen Stadsgids App werken als volgt:
1 Download de route die je wilt lopen op je smartphone. Je hebt hiervoor verbinding nodig met internet (3G, 4G of WiFi). In de Stadskazerne is bijvoorbeeld gratis WiFi.
2 Nadat je de route hebt gedownload is er onderweg geen internetverbinding meer nodig. Dus geen dataverbruik!
3 Zet je GPS functie aan. Dit doe je via het instellingen menu op jouw telefoon.
4 Loop naar het startpunt.
5 De locaties van de route lichten nu op de kaart op. Zoek de punten op. De volgorde maakt niet uit.
6 Ben je bij een locatie in de buurt, dan krijg je automatisch verschillende vragen in het scherm.
7 Laat je ons weten wat je van deze route vond? Met een bericht op facebook.com/hanzestadkampen of via www.stad.kampen.nl.
8 Heb je suggesties, opmerkingen of een vraag over de route? Stuur een e-mail naar stadsgids@kampenmarketing.nl of bel 0610560665. Zo kunnen wij de App en de routes steeds aanvullen en verbeteren. Alvast bedankt!

City-guide app

With the free City-Guide App you can follow the trade-route or the Hanzeroute and walk along many historical monuments that mark the history of trading and shipping. All the beautiful things that Kampen has on offer come alive in a very approachable way. Through all the nice little bits and pieces of knowledge and interesting questions, you will learn more about the cultural heritage of the city and the rich history of Kampen.

Stadtführer-App
Mit der kostenlosen Stadtführer-App folgen Sie der Handwerks-Route oder der Hanseroute und werden viele historische Denkmäler passieren, die die Geschichte des Handels und der Schifffahrt markieren. Alle wunderbaren Dinge, die Kampen zu bieten hat werden, auf eine leicht zugängliche Art und Weise, zum Leben erweckt. Durch die vielen schönen Fakten und faszinierenden Fragen, erfahren Sie mehr über das kulturelle Erbe der Stadt und die reiche Geschichte von Kampen.

Download de app in Google play of de Appstore: 'Kampen Stadsgids'

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media