Thuis lekker eten! Ook alle horecaondernemers en vele bakkers, slagers, lunchrooms, koffietentjes en andere eetwinkels uit de gemeente Kampen hebben hun deuren tijdelijk moeten sluiten maar deze ondernemers zitten niet stil. Er zijn tal van mooie initiatieven ontstaan waardoor je thuis kunt genieten van heerlijke lekkernijen tot complete diners. We zetten hier alles voor je op een rijtje zodat je eenvoudig en snel kunt bestellen. Maak het thuis extra gezellig door de te genieten van al het lokale lekkers!


Hoe werkt het?
Hieronder vind je een overzicht van alle eetgelegenheden die de optie bieden om eten te laten bezorgen. Kijk wat welke ondernemer aanbiedt en kies een kanaal om te bestellen (bijvoorbeeld via mail, telefoon, whatsapp of website). Maak vervolgens een afspraak over thuisbezorging of afhalen. De ondernemers maken jouw bestelling klaar volgens strikte hygienische voorschriften en volgen de regels van het RIVM. Houdt er als consument rekening mee dat er alleen met iDeal, Pin of een Tikkie betaald kan worden. De bezorger zal de bestelling netjes aan de deur hangen, aanbellen en gepaste afstand bewaren.

Laat al het lekkers bezorgen door: 


Boodschappenbox uit de IJsseldelta
Ondernemers uit de IJsseldelta hebben de handen ineen geslagen en hebben speciaal voor alle inwoners van de IJsseldelta een boodschappenbox samengesteld met lokale producten. Neem gauw een kijkje op eenhoorn.eu/nl/info/supportlocals-ijsseldelta


Lalaloes
Wij bezorgen ontbijt- en lunchpakketjes, soep, quiches, broodjes en taartjes. Alles huisgemaakt met voornamelijk biologische en/of streekprodukten.
www.lalaloes.nl | Facebook | Instagram: Lalaloes 

Eetwinkel Kampen Jan de Windt 
Gratis bezorgen dagelijks tussen 17:00 en 18:00 uur. Keuze uit 5 pakketten (gekoeld geleverd). Afhalen kan ook, de winkel is geopend.
Bestel via de Whatsapp Smullijn | www.eetwinkelkampen.nl | 038-3313193

Slagerij Norg
Wij bezorgen de bestellingen tot aan de voordeur. De winkel is geopend dus bestellingen afhalen kan ook.
www.slagerij-norg.nl | 038-3313678 | info@slagerij-norg.nl 

Domino's Pizza
Bestel eenvoudig online en laat je pizza thuisbezorgen. Afhalen is ook nog steeds mogelijk. 
www.dominos.nl 

D' Uutschieter Kampen
Bestel één dag van te voren de lekkerste taarten en wij bezorgen deze bij je thuis! 
www.uutschieter.nl | info@uutschieter.nl | 038-3312329

Toko Medan
Toko Medan is open voor online bestellingen. We zetten iedere maandag twee gerechten op onze facebookpagina. Je kunt deze gerechten bestellen tot donderdag 12u en dan op vr of za tussen 16 en 17u afhalen. Als het bezorgd moet worden kan dit op deze dagen na 17u.
www.tokomedan.nl | info@tokomedan.nl 

Bakker Bart Kampen
We hebben een afhaal- en bezorgservice. Voor belegde broodjes, warme broodjes/snacks, drinken en diverse sapjes, luxe ontbijtjes om iemand mee in het zonnetje te zetten, diverse koeken, knabbelstengels en donuts, croissants en natuurlijk gewoon...brood! 
www.bakkerbart.nl | 038-4770630  

Subway Kampen
Bestel een heerlijke lunch: sandwiches, salades en wraps! 
www.besteljesub.nl | 038-3334376

Banketbakkerij Smit
Wij bezorgen brood, banket, koeken en taarten. Bestellen kan telefonisch op telefoon nummer 038-3313652 of per e-mail Bestellingensmit@kampen.nl

Grandcafé Efes
Graag bezorgen wij aan huis. Voor bestellingen zijn wij te bereiken op nummer 038-3328084. Wij bieden vanaf 8 april een afhaalmogelijkheid aan van 16 tot 21u. Kijk op de website voor meer info: www.efesgrandcafe.nl


IJssalon Marena

Wij zijn open op het lekkerste Italiaanse ijs te komen halen! Welkom aan de Oudestraat 174.

Slijterij Post
De winkel is gewoon geopend maar wij hebben ook onze bezorgservice. Wij bezorgen gratis en in overleg met u. Betaling kan digitaal met een tikkie of met pin. 
info@slijterijpost.nl | 038-3313513  

Kaaswinkel ‘t Vuistje
Het is mogelijk om via de website of telefoon een bestelling door te geven. De bestelling staat dan op zaterdag tussen 9 en 11u klaar om af te halen.  Bestellingen kunnen in overleg ook op een andere dag of tijd worden opgehaald. 
www.tvuistje.nl/bestelservice | 0383326203

Multivlaai Kampen
Verkoop van vlaaien, taarten, dieet gebak en cakes. Deze producten bezorgen we graag huis. Afhalen mag ook! 
www.multivlaaikampen.nl | 038-3327342 (ook whatsapp) | Facebook

Zuivelhoeve Kampen
De winkel is open maar we bezorgen nu ook gratis in Kampen en IJsselmuiden (andere plaatsen in overleg). Je kunt alle producten bestellen, kaas vacumeren we zodat het minimaal 2 maanden houdbaar is. Wij bezorgen na 18u. Betalen aan de deur kan alleen d.m.v contactloos pinnen, wij brengen ons mobiele pinapparaat mee.
www.zuivelhoeve-kampen.nl | info@zuivelhoeve-kampen.nl | 038-3376495

Erf1 Boerderijzuivel, kaas en vlees
Wij bezorgen aan huis! Vrijdagmiddag doen wij een ronde in Ijsselmuiden, Kampen en Genemuiden. Bestellen kan via onze webshop! 
www.erf1.nl 


Proef-& Eetlokaal De Stomme van Campen 
Genieten van onze gerechten, bieren en wijnen? Op vrijdag en zaterdag kun je lekker thuis van de Stomme genieten. Onze ‘klassiekers’ van de kaart, de mooie bieren en fantastische wijnen. Het assortiment staat op onze website.  Graag voor 15.00 uur bestellen. 
www.destommevancampen.nl/bierbolide/ | 06-21819287 (whatsapp)

High Tea/ High Beer/Wine @ Home
High Tea €17,50: wier smaakjes thee, breekbrood met jam, chocololly's, latte macchiato en witte soesjes, petit fours en diverse chocolaatjes.
High Beer/ Wine €25: twee Kamper Trots of een fles wijn naar keuze, breekbrood met kruidenboter, zalmsnippers met knoflooksaus, Griekse olijven,
serranoham, kaasblokjes, 1/2 fuet en twee Hongaarse rundvleesspiesjes.
Woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag gratis bezorgd tussen 13.00u en 16.00u. Gekoeld vervoerd. Betalen per tikkie. Bestellen via whatsapp 06- 40900951. Boxen zijn voor twee personen.


Koekwinkel Z!N 

Bestel heerlijke kokoskoeken voor thuis (per 5 stuks). Ze kunnen opgehaald worden of bezorgd. Binnen kampen en IJsselmuiden is dit gratis daarbuiten zijn de kosten van verzenden voor koper.
zinkampen@gmail.com  | 06-10990652 | Facebook | Instagram: Z!NKampen

Restaurant De Bottermarck
Restaurant De Bottermarck bezorgt gratis in Kampen en IJsselmuiden. Op vrijdag en zaterdag gaan wij weer voorbereidingen voor de catering maken en weer thuisbezorgen (alsook met de beide paasdagen). Neem voor het plaatsen van een bestelling contact met ons op.
Www.debottermarck.nl | Bottermarck@gmail.com | 0629478823 | 0383319542 (dit nummer wordt doorgeschakeld)


Supportlocals in de IJsseldelta

Bestel eenvoudig een boodschappenbox vol mooie en lekkere producten op www.supportlocals-ijsseldelta.nl

Holland meer dan Pannenkoeken
Van donderdag tot en met zondag staan wij open voor afhalen! Kies je lievelings uit onze selectie van de kaart en geef jouw bestelling tot 17:00 uur telefonisch door. Haal je lekkers op het afgesproken tijdsblok tussen 17:00 en 19:00 uur af. Eet smakelijk!
www.hollandpannenkoeken.nl/kampen | 038 - 3337710 

Restaurant Swagat
Daar kun je op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor afhalen terecht! Dit is de afhaalkaart: http://www.swagat.nl/images/swagat/menukaart/afhaalmenu.pdf
www.swagat.nl | 038 332 1605


Los Che
Wij koken graag voor jullie thuis. We zijn dagelijks open vanaf 16 uur, bestel eenvoudig telefonisch of via onze website!
www.losche.nl | 038 3333 786 


HanzeCatering
Wij zijn open voor afhalen en bezorgen! Het lunchcafe “Bij Ons” is tot 1 juni gesloten. Geniet van de lekkere afhaalbroodjes, maaltijden en partyarrangementen. 
www.hanzecatering.nl | 038-3031620 | 06-53699966 | Gildestraat 1, Kampen


TERUG NAAR MENU
NAAR: WINKELS
Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media