Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kampen Kado is een cadeaubon die je kunt besteden bij winkels, horeca en andere plekken in Kampen.

De cadeaubon van Kampen 
Gefeliciteerd! Je hebt een bijzonder cadeau gekregen: Kampen Kado. Deze cadeaubon is te besteden bij o.a. winkels en horeca in hartelijke Hanzestad Kampen. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants, podia en horeca: dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleer je de economie van de Kampense binnenstad en draag je bij aan het succes van hartelijke Hanzestad Kampen.

Hoe werkt de cadeaubon? 
Je kunt je Kampen Kado besteden bij o.a. winkels en horeca in hartelijke Hanzestad Kampen. Het aanbod is divers: een etentje, T-shirt of liever een lijst voor een nieuw schilderij, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad, alles kan! Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. Het Kampen Kado is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld.

Verkooppunten Kampen Kado in Kampen
The Read Shop Kampen Bos, Oudestraat 41, Kampen
Julius Media, Oudestraat 238, Kampen

Wil je een grote hoeveelheid Kampen Kado’s bestellen? Neem dan contact op met Roeland Tameling, telefoon 06-17453490/e-mail r.tameling@kampenmarketing.nl.
Klik hier voor meer informatie voor de interessante mogelijkheden voor werkgevers en hier voor de vrijetijdsondernemers.

Voorwaarden

VOORWAARDEN KAMPEN KADO

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Kampen Marketing uitgegeven Kampen Kado cadeaubonnen die worden uitgegeven.

2. Iedere Kampen Kado heeft een waarde van €10,00. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Kampen Kado Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en uitsluitend indien het A en B deel aan elkaar zijn gehecht. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden Kampen Kado Cadeaubonnen kunnen niet worden besteed of omgewisseld.

3. De Kampen Kado Cadeaubon dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor geld.

4. Iedere Kampen Kado Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Deze periode is vermeld op de achterzijde van de Kampen Kado Cadeaubon. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

5. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Kampen Kado Cadeaubon, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Kampen Kado Cadeaubon door falsificatie zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is Kampen Marketing verder volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.

6. Kampen Marketing is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de Kampen Kado Cadeaubon en betreffende deelnemende ondernemer bij de aanschaf van producten. Kampen Marketing is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door de gebruiker met de Kampen Kado Cadeaubon bij betreffende deelnemende ondernemers worden gedaan. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.
Een concept van: Pankra, Leuk Geregeld & MacHelp