Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Kampen Kado is een cadeaubon die je kunt besteden bij winkels, horeca en andere plekken in Kampen. Inmiddels zijn de bonnen in te wisselen bij meer dan 50 ondernemers in Kampen. Dus of je nou op zoek bent naar een cadeau voor een vriendin, je moeder, bedankje voor de buren of een jubilaris...met een Kampen Kadobon kom je altijd goed voor de dag. Een leuk cadeau om te geven en te ontvangen! 

De cadeaubon van Kampen 

Gefeliciteerd! Je hebt een bijzonder cadeau gekregen: Kampen Kado. Deze cadeaubon is te besteden bij winkels, horeca en leuke uitjes in hartelijke Hanzestad Kampen. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants, podia en horeca. Dus voor ieder wat wils! Bovendien stimuleer je de economie van de Kampense binnenstad en draag je bij aan het succes van hartelijke Hanzestad Kampen.

Hoe werkt de cadeaubon? 

Je kunt de Kampen Kado besteden bij onder andere winkels en horeca in hartelijke Hanzestad Kampen. Het aanbod is divers: een etentje, T-shirt of liever een lijst voor een nieuw schilderij, een paar schoenen, sokken, tas of een mooi sieraad. Alles kan! Door de brede besteedbaarheid kan je altijd een inleverpunt naar jouw smaak vinden. Het Kampen Kado is geldig tot en met de datum die op de achterzijde van de bon is vermeld. 


Hier kun je onder andere jouw Kampen Kado bon verzilveren 

Bakker Bart 
The Read Shop Bos
Rederij Havana,
De Veerman van Kampen
Stadsgehoorzaal Kampen
DA Drogisterij Bolwerk
Dameskleding Catootje aan de Botermarkt
Juwelier Jack Tausch 


En op nog veel meer plekken in Kampen. Klik hier voor de hele lijst met deelnemende bedrijven in Kampen. Deze lijst wordt continu aangevuld met nieuwe adressen! Koop je Kampen Kado in Kampen bij:

Momenteel is de Kampen Kadobon alleen online te koop. De bonnen zijn nu eenvoudig te bestellen via e-mail ( administratie@kampenpartners.nl ) of Whatsapp (06-17453490, het telefoonnummer van citymarketeer Roeland Tameling). Vervolgens kunnen de bonnen in de binnenstad worden opgehaald, hiervoor krijgt de afnemer het adres na betaling toegestuurd. Er kan betaald worden middels een tikkie en bedrijven kunnen uiteraard op factuur betalen. 

Wanneer de winkels weer open mogen is de Kampen Kadobon te koop bij de volgende afgiftepunten: 

- The Read Shop Kampen Bos, Oudestraat 41, Kampen

- Tourist Info in de Stadskazerne, Oudestraat 216, Kampen 

Wil je een grote hoeveelheid Kampen Kado’s bestellen? Neem dan contact op met Roeland Tameling, telefoon 06-17453490/e-mail r.tameling@kampenmarketing.nl. Klik hier voor meer informatie voor de interessante mogelijkheden voor werkgevers en (vrijetijds) ondernemers.

Voorwaarden Kampen Kado

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Kampen Marketing uitgegeven Kampen Kado cadeaubonnen die worden uitgegeven.

2. Iedere Kampen Kado heeft een waarde van €5,00 of €10,00. In geval van diefstal of verlies vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Kampen Kado Cadeaubonnen kunnen worden gebruikt en uitsluitend indien het A en B deel aan elkaar zijn gehecht. Beschadigde of anderszins onbruikbaar geworden Kampen Kado Cadeaubonnen kunnen niet worden besteed of omgewisseld.

3. De Kampen Kado Cadeaubon dient in één keer te worden besteed en is niet inwisselbaar voor geld.

4. Iedere Kampen Kado Cadeaubon is gedurende een bepaalde periode geldig. Deze periode is vermeld op de achterzijde van de Kampen Kado Cadeaubon. Na de vervaldatum kan de Cadeaubon niet meer worden gebruikt.

5. Bij (poging tot) fraude en/of misbruik met de Kampen Kado Cadeaubon, daaronder mede te verstaan het proberen te verzilveren van de Kampen Kado Cadeaubon door falsificatie zal hiervan direct aangifte worden gedaan bij de justitiële autoriteiten en is Kampen Marketing verder volledig gerechtigd haar volledige schade te verhalen.

6. Kampen Marketing is geen partij bij de koopovereenkomst tussen gebruiker van de Kampen Kado Cadeaubon en betreffende deelnemende ondernemer bij de aanschaf van producten. Kampen Marketing is niet verantwoordelijk voor de aankoop van producten die door de gebruiker met de Kampen Kado Cadeaubon bij betreffende deelnemende ondernemers worden gedaan. Hiervoor wordt verwezen naar de voorwaarden van de desbetreffende deelnemende ondernemer.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media