h

Stads agenda

  • Alle
23
september
2019

Ecotours Kampen: boek hier de Biketour

Laat je verrassen in de groene Hanzestad!

10:30 - 14:30
Voor wie is Ecotours Kampen?

*Je bent actief en op zoek naar ‘verborgen’ stadsnatuur

*Je houdt van rust in combinatie met een bruisend Hanzestadsleven

*Je bent geïnteresseerd in ecologisch, natuurlijk en biologisch leven 

*Je wilt mensen ontmoeten met dezelfde interesses


Biketour

-Een fietstour door het groen en het buitengebied van de prachtige Hanzestad Kampen met persoonlijke tourcoach. Bij elk natuurgebied krijgt je uitleg over het ontstaan en de beplanting van het gebied.

- Koffie/ thee met een biologische koek

- Bezoek aan een ecologisch gebouwd huis

- Bezoek aan een pluktuin

- Sapje

- Op driekwart van de route kan je genieten van een picknick met biologische- en streekproducten op een idyllische locatie midden in de stadsnatuur.

-Bezoek aan een bijenvereniging

-Presentje

Arrangement: €29 p.p. all inclusive bij gebruik eigen fiets. €39 p.p. all inclusive met huurfiets. Voor de huur van een elektrische fiets (meerprijs €15) neem contact op met Ecotours Kampen via onderstaand mailadres.

Duur:
ca 4 uur (ligt aan het ritme van de groep), 17 km. De Biketour gaat van start vanaf 4 deelnemers. Het maximum aantal deelnemers is 10 personen per tour. Opgave kan al vanaf 1 persoon. 


De Biketour is te boeken van mei t/m september op de maandagen en start om 10:30 uur. Alle actuele data vind je hieronder en op de stadsagenda en de tours zijn te reserveren via de pagina tickets. Groepsuitjes (maximaal 20 personen) op andere data zijn aan te vragen via ecotourskampen@gmail.com.

BOEK HIER JE TICKETS VOOR DE BIKETOUR


Data Biketours zomer 2019: 


23 september
30 september

Lees verder
25
september
2019

Pesten? Herken en pak het aan!

Gratis voorlichting voor ouders, verzorgers en professionals

19:30 - 21:00
De impact van pesten is groot en kan veel schade teweegbrengen. Ken jij de achtergronden van pesten en weet jij hoe je pesten beperkt? #welovesociety geeft een gratis voorlichting voor ouders, verzorgers en professionals waarbij het belang van een positief zelfbeeld, weerbaarheid en de ‘Sta Sterk Training’ centraal staat.

dinsdag 24 september Stadkamer Centrum Zwolle | 19:30 - 21:00 uur
woensdag 25 septmeber De Bibliotheek Kampen | 19:30 - 21:00 uur

Meer weten over het herkennen en aanpakken van pesten? Meld je dan direct aan via www.welovesociety.nl/aanmelden 

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.
Adres
De Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261CA
Kampen
Contact
Sharien van Arendonk
088 066 5006
www.welovesociety.nl
info@welovesociety.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
26
september
2019

Het Groot Quintus Zangfestijn

Een heerlijke, ongedwongen gezellig avond

19:00 - 21:30
Wie van zingen houdt, wil het Groot Quintus Zangfestijn in de foyer en Quintuszaal aan de Vloeddijk 38 niet missen! Met optredens van zangleerlingen, de Big Band van Ton Nieuwkamp en een swingende kruisbestuiving van beide. In de foyer is een podium voor singer-songwriters en als afsluiting wordt gezamenlijk en luidkeels 'Hey Jude' gezongen, dus dat wordt alvast oefenen geblazen!
Geen concert maar een heerlijke, ongedwongen, gezellige avond waar zowel Quintusleerlingen als andere belangstellenden welkom zijn. De toegang is gratis.
Adres
Quintus
Vloeddijk 38
8261GC
Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
info@quintuskampen.nl
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
28
september
2019

Majorette en Twirlconcours

Georganiseerd door Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden

09:20 - 17:00
Voor de 22e keer in successie organiseert Show- en Drumfanfare Oranje IJsselmuiden op zaterdag 28 september a.s. in de Oosterholthoeve een twirl en majoretteconcours voor solisten, teams en pelotons onder auspiciën van de National Baton Twirling Association (NBTA).
Het twirl en majorette concours is al jaren een bekend concours in Nederland. De mooie locatie, de perfecte organisatie door vrijwilligers van Oranje en de combinatie van solisten, teams en pelotons zijn voor vele verenigingen al jaren de juiste ingrediënten om in te schrijven voor dit concours.

Het publiek kan weer volop genieten van de prachtige uitvoeringen, want ook dit jaar is er weer massaal ingeschreven. Vele verenigingen komen op zaterdag 28 september vanuit heel Nederland naar IJsselmuiden toe. Voor Oranje een thuiswedstrijd en gaan in de verschillende onderdelen strijden voor een top 3 plaats en NK kwalificatie plaats.
Aan de hand van strenge beoordelingsrichtlijnen bepaalt een vakkundige jury de behaalde score. Tijdens dit concours kunnen de twirlers zich kwalificeren voor deelname aan de voorrondes of direct voor het Nederlands Kampioenschap solisten, teams en pelotons 2019. De prijsuitreiking vindt aan het einde van de middag plaats.

De tribunes van de Oosterholthoeve zijn op 28 september vanaf 09.00 uur open voor het publiek. Het concours begint om 09.20 uur. De toegangsprijs incl. programmaboekje (zolang de voorraad strekt) bedraagt voor volwassenen € 5,00, 65+ en kinderen tot en met 12 jaar € 2,00.
Adres
Sporthal Oosterholthoeve
Oosterholtseweg 11
8271 SP
IJsselmuiden
Contact
HA van den Brink - Berghuis
0610882758
www.oranje-ijsselmuiden.nl
promotie@oranje-ijsselmuiden.nl
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
28
september
2019

Inloopochtend coaching

Kom gerust even kennismaken!

09:30 - 12:30
Coaching is een manier van begeleiden waarbij jij zelf bepaalt wat er veranderd moet worden en hoe je dat gaat doen. Die verandering kan binnen je werk, maar ook in je privéleven nodig zijn.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het vinden van de juiste oplossing?

Kom dan eens kennismaken en kom binnen!
Adres
Coachingsbureau Perspectief
Voorstraat 20 - 3
8261 HS
Kampen
Contact
Ingrid ter Horst
+31651971457
http://www.coaching-perspectief.nl
info@coaching-perspectief.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media