h

Stads agenda

  • Alle
26
april
2019

Stadsgehoorzaal: Woodstock the Story

Kom naar deze rebelse rockshow!

20:15 - 22:30
Terug naar 1969, naar het roemruchte festival Woodstock. Alle grote hits van The Who, Santana, Melanie, Joe Cocker, Janis Joplin en vele anderen door een steengoeie band. Met op de achtergrond de mooiste beelden uit die tijd.

50 jaar peace, love en flowerpower in een rebelse rockshow!

Kijk voor meer informatie op www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES
Kampen
Contact
Demi
038 331 73 73
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Binnen
Lees verder
26
april
2019

De Lampionoptocht

Met prachtige wagens, karren en fietsen...

21:00 - 23:00

De KOV en BOV organiseren al vele jaren de lampionoptocht door de historische binnenstad van Kampen. Elk jaar weer worden we verrast door het aantal deelnemers en de kwaliteit van de wagens, karren en fietsen en het enthousiasme van de kinderen.

Ook dit jaar zal er weer een kleurrijke stoet met versierde wagens, skelters, fietsen en dergelijke door de binnenstad van Kampen trekken. Dit is een prachtige traditie waar de Kamper kinderen met heel veel plezier aan terug denken.

Meedoen?

Iedereen mag meedoen met de lampionoptocht. Inschrijven van te voren is niet nodig, dit kan op de avond zelf. Het hoeft niet allemaal groot te zijn als het maar mooi verlicht en kleurrijk is. Hoe langer de stoet hoe mooier. Deelname is gratis, iedereen krijgt startgeld en er zijn leuke geldprijzen voor de winnaars te verdienen.

Heb je een vraag over de lampionoptocht?

Ga naar www.kamperoranjevereniging.nl voor alle benodigde informatie!

Veel plezier!

Lees verder
27
april
2019

Koningsdag IJsselmuiden

Groot feest voor jong en oud!

08:00 - 22:15
De IJsselmuider Oranje Vereniging heeft weer een mooi compleet programma rondom Koningsdag in IJsselmuiden. Alle inwoners van IJsselmuiden ontvangen weer de jaarlijkse Oranjegids boordevol informatie over alle activiteiten die er dit jaar georganiseerd gaan worden.

Aubade
Koningsdag start traditiegetrouw met de reveille en de aubade. De aubade vindt om 09.00 uur plaats bij de Maarlenhof en voorafgaand kunnen de kinderen van de basisscholen hun kleurplaat inleveren en krijgen dan een lot. Deze kleurplaten hebben zij op school ontvangen bij het cadeautje (rugzak) van IJOV. Tijdens de aubade worden de winnaars bekend gemaakt door Burgemeester Koelewijn.

Vrijmarkt
Tijdens de vrijmarkt (van 10.00 tot 17.00 uur) worden veel activiteiten georganiseerd. De meeste vinden plaats op het grasveld tegenover Van Lente. De tent zal dienen als ontmoetingsplaats en ook het IJOV bestuur heeft er haar ‘basis’. Naast de springkussens, de klimwand en het ponyrijden is er een nieuwe attractie bijgekomen voor de oudere jeugd, een lasergame arena. Er kunnen telkens 8 mensen naar binnen die tien minuten kunnen lasergamen voor slechts 4 euro.

Muziek
Ook is er volop muziek op de vrijmarkt zoals Percussieband Brobando, de Boerenkapel en de man met het draaiorgeltje. Maar dit jaar krijgen we ook bezoek van de Fanfarenzug uit het Duitse Meinerzhagen. Rons de klok van 12.00 komen ze spelen op het parcours en aansluitend verzorgen ze een optreden op het grasveld bij het terras.

Terras
Op het veld tegenover Van Lente staat op Koningsdag weer een extra grote tent met terras en op Koningsdag is deze geopend vanaf 07.00 uur. De avond vóór Koningsdag is de tent geopend van 21.00 tot 01.00 uur. Iedereen is welkom.

Lampionoptocht
De lampionoptocht start om 21.00 uur vanaf de Kruisweg. Opgave kan vanaf 19.30 uur op de hoek Dorpsweg/Burgemeester van Engelenweg. Na afloop van de lampionoptocht krijgt iedere deelnemer bij inlevering van het startnummer zijn of haar startgeld. IJOV hoopt dat er dit jaar weer extra veel kinderen meedoen aan de Lampionoptocht.

Kijk voor meer informatie op: www.ijov.nl

Adres
IJOV


IJsselmuiden
Contact
Willem de Zeeuw
06-11221413
www.ijov.nl
oranjegids@ijov.nl
Toegang
Volwassenen
Soort locatie
Buiten
Lees verder
27
april
2019

Programma Koningsdag 2019

Groot feest voor iedereen!

09:30 - 00:00

De stad kleurt weer oranje tijdens Koningsdag. Groot feest voor iedereen, jong en oud! Binnenkort volgt hier het volledige programma, nu alvast een voorproefje, het kan namelijk nog een beetje veranderen...

Geniet ervan! 

Woensdag 17 april
17:00 scholieren bevrijdingsloop op de atletiekbaan van AV Isala

Vrijdag 26 april
21:00 uur:  Stoel / Lampionoptocht in de binnenstad van Kampen

Zaterdag 27 april
10:00 uur – 13:30 uur: Biodiesel / Royal Obstacle Run in het Stadspark
11:00 uur – 12:00 uur: Meezingfestijn op de Nieuwe Markt
12:00 uur – 17:00 uur: VDK / Koninklijke spelen op de Oudestraat
13:00 uur – 18:45 uur: Het at Sea / Muziekplein op de Nieuwe Markt
12:00 uur – 17:00 uur: AH Lelystraat-Weever / Freestyle BMX op het van Heutszplein
16:00 uur – 16:30 uur: Feestconcerten bij de woonzorgcentra
18:45 uur – 19:30 uur: Woning-Straat Parade in de binnenstad van Kampen
20:00 uur – 22:00 uur: DEV Oranjeconcert

Kijk voor meer en actuele informatie op www.kamperoranjevereniging.nl.

Lees verder
27
april
2019

Gratis KOV Oranje Ontbijt

Ter ere van het 110-jarig bestaan van de Kamper Oranje Vereniging

09:30 - 10:45
Ter gelegenheid van het 110-jarige bestaan van de Kamper Oranje Vereniging organiseren we op Koningsdag een heerlijk Oranje ontbijtbuffet. Iedereen mag aanschuiven en laat je verwennen door onze specialiteiten tijdens dit Oranje Ontbijt.

Kijk voor meer informatie op: www.kamperoranjevereniging.nl 
Lees verder

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Marketing is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media