Op zaterdag 10 september maakt cultuurZIEN de link openbaar naar het Kamper Letterspel. Dit digitale spel op basis van het alfabet brengt de spelers van A tot Z langs ikonen en symbolen in de Kamper binnenstad. De link verschijnt om 09.00 uur op de website van cultuurZIEN en in de sociale media. Na het downloaden van de app, kan het Kamper Letterspel door iedereen gespeeld worden. Wie liever een persoonlijke instructie krijgt, kan om 14.00 uur terecht in het Hof van Breda. Noodzakelijk is een zo modern mogelijk mobiel apparaat (telefoon of tablet) met gpsverbinding. Voor wie helemaal niet wil werken met een app, organiseert Carin Koopman aansluitend een stadswandeling langs een aantal locaties van het Kamper Letterspel. 

Na een korte instructie over het spel, wordt een stadswandeling gemaakt langs een deel van de locaties. Geen zin in een app, maar wel meewandelen mag ook. Om 14.00 uur wordt er verzameld in het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De instructie is gratis, deelnamekosten voor de wandeling bedragen € 6, -, met biebpas € 5, -. Vooraf opgeven voor deelname is niet nodig, tenzij men met een groep komt. Kijk voor meer informatie op www.cultuurzien.nl of bel met (038)331 10 24.
Datum & tijd
10 September 2016
14:00 - 15:30
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
C Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media