In eerste plaats voor jezelf, voor meer ontspanning, bewustwording en spirituele groei en daarnaast te gebruiken voor anderen.

In twee dagen (vier dagdelen) leer je in een groepje de basis van Reiki zoals geschiedenis, theorie, handposities, de verschillende behandelingsvormen en je ontvangt de daarbij behorende inwijdingen. Daarnaast is er genoeg gelegenheid om te oefenen, elkaar te behandelen en om vragen te stellen.

De cursus wordt gegeven door Elly van Wieren van Energie in Beweging en Lucette Vinke van Reikiness. Wil je meer informatie of wil je je aanmelden, kijk dan op www.energie-in-beweging.nl of mail met Elly: info@energie-in-beweging.nl of met Lucette: reikiness@ziggo.nl.
Datum & tijd
24 September 2016
09:30 - 15:30
Adres
Libra Yogahuis
Broederweg 7
8261 GS Kampen
Contact
Lucette Vinke
06 233 733 79

reikiness@ziggo.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media