De overheid doet steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk.

de Bibliotheek Kampen organiseert in opdracht van en samenwerking met de gemeente Kampen daarom de cursus 'Werken met de E-overheid'. In deze cursus van vier avonden vraagt u een DigiD aan en leert u omgaan met diverse handige (overheids)websites zoals www.kampen.nl (digitaal loket van de gemeente Kampen), www.svb.nl, www.toeslagen.nl en www.regelhulp.nl. Tijdens de cursus gaat u onder begeleiding zelf aan de slag en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen. De cursus start op 27 september en duur vier dinsdagavonden (27 sept, 4, 11 en 18 oktober). De kosten bedragen EUR 10,00 (incl. koffie/thee en cursusboek)

U dient al een beetje bekend zijn met het gebruik van computer en internet. Aanmelden kan door een mail te sturen naar digisterker@bibliotheekkampen.nl
Datum & tijd
27 September 2016
19:00 - 21:00
Adres
de Bibliotheek
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
Contact
jschulte@bibliotheekkampen.nl
038-333 18 28
http://www.bibliotheekkampen.nl
jschulte@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort evenement
Cursus
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media