Op zaterdag 8 oktober 2016 is er van 9.30 tot 12.00 uur weer kinderkleding- en speelgoedbeurs in de Burgwalkerk aan de Burgwal 59 in Kampen. Een jubileum editie, want dan wordt de beurs voor de 60e keer gehouden! Dat is dus al 30 jaar lang elk half jaar een tweedehandsbeurs t.b.v. een goed doel. Daarmee is Kinderkleding- en speelgoedbeurs Kampen één van de langstlopende in heel Nederland. Bijzonder is ook dat de beurs steeds zonder budget en uitsluitend met inzet van een groep enthousiaste vrijwilligers wordt gerealiseerd. 

De opbrengst gaat dit keer naar het “Kamper Vakantie Komité” Het KVK organiseert al sinds 1974 leuke activiteiten tijdens de zomervakantie voor de jeugd. Het is oorspronkelijk opgericht om kinderen die niet op vakantie kunnen toch een fijne zomer te bezorgen.

We hopen er weer een succes van te maken.Kom dus gezellig langs en neem gerust iemand mee. De toegang is gratis. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat buggy’s en kinderwagens niet mee naar binnen mogen.

Wil je ook kinderkleding en/of speelgoed inbrengen? Bel 4470006 of stuur een mail naar kinderkledingbeurskampen@hotmail.com voor informatie. Inschrijven kan t/m woensdag 5 oktober. De helft van de opbrengst van de voor jou verkochte spullen is voor jou als inbrenger.
Datum & tijd
08 October 2016
09:30 - 12:00
Adres
Burgwalkerk
Burgwal 59
8261 EP Kampen
Contact
Tamara Riezebos
061132181

tamara_riezebos@hotmail.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media