Komt tijdens de Nacht van de Nacht naar rustpunt De Keet van Staete op Landgoed Roggebotstaete. Beleef de overgang van licht naar donker op een sprookjesachtige plek. Het landgoed wordt bewoond door runderen, bijen, Drentse heideschapen en Hongaarse bosvarkens. Wandel door het natuurgebied en zoek in de schemering naar vossen, reeën en uilen.

Kom genieten van licht naar donker rondom de Keet. Thon en Gerry Groffen Prins schenken koffie, thee en warme chocolademelk met een lokale lekkernij. Pure, echte smaken, direct van het kampvuur. Voor de kinderen is er (h)eerlijk appel- en perensap. De toegang is €5,00 per persoon inclusief één consumptie. 

De Nacht van de Nacht is een evenement georganiseerd door de Natuur en Milieufederatie en wij doen mee!

Meenemen: een zaklamp en stevige schoenen.
Aanmelden verplicht: g.groffenprins@kpnmail.nl
Datum & tijd
29 October 2016
18:30 - 22:00
Adres
Keet van Staete / Landgoed Roggebotstaete
Vossemeerdijk 6
8251 PN Dronten
Contact
Gerry Groffen Prins
0651184935
http://www.gerrygroffenprins.nl
g.groffenprins@kpnmail.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media