Christelijk symfonieorkest Sjosjanim uit Amersfoort viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum wordt op 24 september in de Burgwalkerk in Kampen een feestelijk concert uitgevoerd. Op het programma staan onder andere het Trompetconcert van Haydn met solist Thijs Musch, een ouverture van Beethoven en symfonie no. 35 van Mozart.

Het orkest, dat tot vorig jaar musiceerde onder leiding van dirigent Patrick van der Linden, heeft het afgelopen jaar vol enthousiasme gewerkt aan het feestelijke repertoire dat uitgevoerd zal worden met de nieuw benoemde dirigent Mark Snitselaar.

Op onze website www.sjosjanim.nl kunt u meer informatie vinden over het programma en het orkest. Daarnaast kunt u in de voorverkoop online kaarten bestellen met korting, deze loopt t/m de woensdag voor het concert.

U bent van harte uitgenodigd deze feestelijke gebeurtenis met ons te vieren!
Datum & tijd
24 September 2016
20:00 - 22:30
Adres
Burgwalkerk
Burgwal 60
8261 EP Kampen
Contact
Lydia van den Brink
0646462662
www.sjosjanim.nl
lydiavandenbrink@live.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media