Op woensdag 14 september is er een BINGO in de kantine van sporthal Cellesbroek voor het goede doel Duchenne Heroes.

Dit is de laatste activiteit die het team Daney gaat doen voor de start van dé mountainbiketocht van de Benelux. De opbrengst van de bingo komt ten goede aan het goede doel Duchenne Parents Project.

Hans en Beanca zijn de ouders van Daney. Samen met Frank, Bianca, Robert, Peter en Geertina, vormen zij Team Daney.
Daney heeft de progressieve spierziekte Duchenne spierdystrofie.
Deze spierziekte is een ongeneeslijke aandoening, die het complete spierstelsel aantast. Ook de long- en hartspier zullen er door worden aangetast dit met fatale gevolgen. In Nederland lijden ongeveer achthonderd jongens aan de ziekte van Duchenne. Meer dan de helft van hen haalt krap aan de dertig, maar veel patiënten overlijden al voor hun twintigste.

500 kilometer fietsen is voor Daney en zijn lotgenoten niet mogelijk, en daarom doen de Duchenne Heroes het voor hen.
Met de bingo hoopt Team Daney het laatste beetje van het team streefbedrag te kunnen halen, namelijk €20.000.

De prijzen in de bingo komen vooral van de lokale ondernemers, die het team en het doel een warm hart toe dragen. De bingo bestaat uit 8 ronden en 1 super ronde. Deelname kost €10 voor 8 ronden en de super ronde kost €3. De bingo start om 20:00 uur in de kantine van sporthal Cellesbroek in Kampen.

Wil je weten welke prijzen er te winnen zijn en van welke ondernemers, kijk op de facebookpagina van Duchenne heroes Team Daney van Boven. Vader Hans schreef afgelopen week het volgende op de facebookpagina: “Breng ik Daney vanavond naar bed,ik zeg slaap lekker maatje, zegt Daney "ik ga lekker dromen papa want dan kan ik wel alles" AUW

Daarom deze BINGO en sponsor mountainbiketocht, voor alle Duchenners, 1 uur onderzoek kost ongeveer €50,- '', aldus Bianca Diender.

Wilt u meer informatie over de tocht, de helden, de vrijwilligers of de organisatie kijk dan op www.duchenneheroes.nl Om Team Daney of de deelnemers individueel te sponsoren kijk dan op www.duchenneheroes/daney-van-boven en volg ons op facebook.
Datum & tijd
14 September 2016
20:00 - 22:30
Adres
Kantine Sporthal Cellesbroek
Akelei 1
8265KA Kampen
Contact
Bianca Diender - Schrijer
06-12511872
https://www.facebook.com/events/1068543949867869/
drukbaasje@home.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media