Wil jij ook de sterren van de hemel zingen? Volop, vrij, moeiteloos?

Mooi, dat kan!

Donderdag 15 september, van 19.30-21.30 uur, krijg je de ruimte om volop je stem te laten horen, in de akoestisch heerlijk klinkende Levensbron, Vloeddijk 62 in Kampen.

Je leert enkele basis-stem-vaardigheden om moeiteloos te galmen. Je gaat ervaren hoe eenvoudig afstemmen en meerstemmigheid is!
Je gaat ervaren dat er ZONDER oefening en ZONDER bladmuziek en ZONDER vaste tekst toch heel veel te zingen is.
En je zult merken: Al zingend ga je je gelukkiger voelen, simpelweg omdat je hersenen door (samen) zingen een gelukshormoon aanmaken. Simpeler kan het niet!

Nog net niet overtuigd? Een opmerking van een deelnemer, in de Dominicanenkerk, afgelopen juni: 'Ik ben vrij onzeker over mijn stem, over hoe ik klink! Maar omdat er niets vastligt kan het ook niet fout gaan. Mag je het gewoon uitproberen. Gewoon spelen met je stem. Dat geeft veel vrijheid zeg! Heerlijk!'

De kosten voor deze workshop bedragen 20,00 euro, ter plekke te voldoen. Je kunt je tot woensdag 14 september opgeven bij Jolanda Mulder, jolanda@eennieuwekijk.nu.
Datum & tijd
15 September 2016
19:30 - 21:30
Adres
Levensbron
Vloeddijk 62
8261 TD Kampen
Contact
Jolanda Mulder
06-13731067
www.eennieuwekijk.nu
jolanda@eennieuwekijk.nu
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media