De meest authentieke Bee Gees tributeshow van Europa komt naar Music Club Kampen. Op zaterdag 12 november barst het feest los. Hit na hit wordt live gespeeld en de steengoede tributeband zorgde eerder al voor uitverkochte zalen in Nederland, Duitsland en België.

You should be dancing, yeah!
Wie aan de Bee Gees denkt, denkt aan dansen. De gebroeders Gibb met hun witte jumpsuits, kettingen en overdadige borsthaar waren de helden van de disco. Wereldbekende hits ‘More than a woman’, ‘Stayin’ Alive’ en ‘Night Fever’ van het trio komen absoluut voorbij tijdens deze speciale avond. Maar ook de hits waar de Bee Gees wereldwijd bekend mee werden en hun oude sound die door vele muziekkenners als steengoed bestempeld wordt, zoals ‘Massachusetts,’ ‘Spicks and specks,’ ‘Words’ en ‘To love somebody’ worden tot in perfectie live gespeeld.

Meer info: www.bestofthebeegees.nl
Tickets: www.musicclubkampen.nl
Datum & tijd
12 November 2016
20:30 - 00:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8065 PL Kampen
Contact
Night Fever
+31647782300
www.bestofthebeegees.nl
carmen@tribevents.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media