Trouwplannen? Houd dan vrijdag 28 oktober 2016 vrij in jullie agenda, want dan organiseren zalencentrum De Leuke Hanzestad & Henrieke van Assen Fotografie van 16.00 tot 21.00 uur de Leuk Trouwen! bruidsbeurs in Kampen.

Een bruiloft organiseren en plannen is niet niks, daar kun je best wat hulp bij gebruiken. Bij de Leuk Trouwen! bruidsbeurs vind je de beste trouwprofessionals en de leukste mensen om de bruiloft van jullie dromen te realiseren. Kom gezellig langs om onder het genot van een hapje en drankje inspiratie op te doen voor jullie bruiloft. Om de meer dan 20 trouwprofessionals onderdak te bieden komt er een grote verwarmde tent op de parkeerplaats voor De Leuke Hanzestad.

De entree is gratis en de eerste 50 bezoekers krijgen een gratis goodiebag.

www.deleukehanzestad.nl


Datum & tijd
28 October 2016
16:00 - 21:00
Adres
Zalencentrum De Leuke Hanzestad
IJsseldijk 12
Kampen
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media