Op vrijdag 23 en zaterdag 24 september 2016 organiseert Soroptimistclub Isalania Zwolle/Kampen voor de zevende maal de Female Fashion Fair. Tijdens de Female Fashion Fair is zeer goede damesmerkkleding te koop. Ook kunt u op zaterdagmiddag voor een gering bedrag uw nagels laten lakken door een professional.

De opbrengst van deze tweedehands kledingsbeurs is bestemd voor het project Syrië ‘Back to school’. Miljoenen Syrische kinderen lijden al jaren onder het geweld in hun land. Unicef zorgt ervoor dat Syrische kinderen in Turkije naar school kunnen gaan en Nederlandse Soroptimistclubs sluiten zich hierbij aan. Het Soroptimisme is een internationale organisatie die opkomt voor de rechten van vrouwen en kinderen.
Datum & tijd
23 September 2016
11:00 - 17:00
Adres
Voorheen hoedenhuis Jolien
Hofstraat 122
8261BP Kampen
Contact
Jelma Wiegersma
0619506520

jelmawiegersma@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media