Mannenkoor Harpe Davids uit Genemuiden en Jeugdkoor Kinderklanken uit Nunspeet geven op D.V. 29 oktober vanaf 19.30 uur een luisterrijk Hervormingsconcert in de Burgwalkerk te Kampen.

Van het mannenkoor Harpe Davids is de muzikale leiding in handen van Minne Veldman.

De ruim 100 jonge leden van Jeugdkoor Kinderklanken staan onder de enthousiaste leiding van Hanneke van Tol- Jansen. Beide koren zullen deze avond een prachtig repertoire ten gehore brengen. Medewerking wordt verleend door de musici, Harm Beens en Jan Koster op het orgel, Henk- Jan Pap, piano, Corrie Wielink, viool en Henrieke Wielink bespeelt de dwarsfluit. 

Het wordt een avond met een gevarieerd programma van (samen)zang en verschillende intermezzo's. De toegang is gratis. Er zal een collecte worden gehouden t.b.v. Stichting Hudson Tayler. Een avond voor het hele gezin! Jong en oud zijn van harte welkom!
Datum & tijd
29 October 2016
19:30 - 21:00
Adres
Burgwalkerk
Burgwal 60
8261EP Kampen
Contact
Naomi Kardol
0646222536
http://www.harpedavidsgenemuiden.nl/concertagenda/
n.kardol@hotmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media