Gemeente Kampen organiseert zaterdag 24 september, in samenwerking met wijkvereniging Het Onderdijks, Polaris Kampen en natuur- en milieufederatie Overijssel, een unieke dag om Het Onderdijks te ontdekken. De activiteiten zijn van 12.00 tot 16.00 uur.

De wijk Het Onderdijks heeft veel te bieden. Er is een schat aan voorzieningen in de wijk, waar onder twee basisscholen, diverse actieve verenigingen, een park, ontzettend veel speelfaciliteiten en veel groen en water.

Met een gids kunnen bezoekers alle beschikbare kavels bekijken. De gemeente verzorgt een fietstocht langs alle beschikbare kavels om geïnteresseerden de prachtige locaties te tonen, waar het wonen meer dan waard is. Er staat fiets klaar voor de deelnemers. Ontwikkelaars zijn aanwezig om bezoekers te informeren over de nieuwbouwwoningen die in de verkoop zijn.

Natuur- en milieufederatie Overijssel verzorgt in samenwerking met de Provincie een wandelexcursie Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. In de wandeling zijn onder meer het project Ruimte voor de Rivier (verdieping zomerbed, aanleg Reevediep), Natuurinrichting Onderdijkse Waard en Reevediep, de (toekomstige) mogelijkheden van recreëren zoals fietsen, wandelen, varen en vissen in de ‘achtertuin’ van Het Onderdijks en de bijzondere archeologische vindplaats nabij Het Onderdijks opgenomen. De wandeling start om 13.00 uur vanaf Het Hart aan de rand van Het Onderdijks / Venedijk Noord / Reevediep.

De nieuwe jeugdvereniging Polaris Kampen neemt kinderen mee naar buiten met stoere activiteiten, waarbij de kinderen actief bezig zijn. Het precieze programma blijft nog even geheim. De activiteiten zijn van 14.00 tot 16.00 uur bij het Waterplantsoen (speelbult). Opgeven kan tot 14.00 uur bij de stand van Polaris Kampen.

Kijk voor het complete programma op www.hetonderdijks.nl.
Datum & tijd
24 September 2016
12:00 - 16:00
Adres
Het Onderdijks

Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media