Een heerlijke middag actief of creatief aan de slag: dat kan voortaan iedere 2e zaterdag van de maand want dan is het Kunstmiddag bij Quintus! Voor slechts 7,50 euro - inclusief koffie en thee - volg je één van de leuke en inspirerende workshops. Zaterdag 8 oktober trapt Quintus af met de volgende muziekworkshops en keramiek!

Keramiek
De Keramiekworkshop (14.00 – 16.00 uur) is bedoeld voor beginners die meer willen weten over keramiek. Docent Jan Kamphuis geeft een korte introductie waarna iedereen lekker zelf aan de slag gaat met een eerste, eigen werkstuk: een keramiektegel.

Maak je eigen fluit
‘Maak je eigen fluit’ (14.00 – 16.00 uur) is voor kinderen vanaf 7 jaar. In deze workshop maak je een eigen pvc-fluit en leer je een paar eerste tonen blazen op je eigengemaakte fluit. Als je wil, mag je zelfs een liedje voorspelen voor je ouders.

Popatelier
Droom jij ervan om in een bandje te spelen? Kom dan naar de workshop Popatelier (14.00 – 15.30 uur) en maak kennis met alle instrumenten die gebruikt worden in een popband (drums, gitaar, keyboard/toetsen, basgitaar en zang).

Ik speel de bas
‘Ik speel de bas’ (15.00 – 16.00) is een workshop Basgitaar voor beginners én voor alle leeftijden. Aan de hand van youtube-liedjes leert de docent hoe je al snel kunt meespelen. Diverse basgitaren en versterkers staan voor je klaar!

De Kunstmiddagen beloven boeiend en gezellig te worden! Je kunt alleen komen maar wat nog leuker is: neem je ouders, broer of zus, vriend(in) of buurmeisje of -jongen mee! Op de site van Quintus (www.quintuskampen.nl) vind je uitgebreide informatie onder de agenda en kun je je eveneens eenvoudig digitaal aanmelden. Doe dat snel want vol is vol! Meer info tel. (038) 3371200.
Datum & tijd
08 October 2016
14:00 - 17:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media