Op zaterdag 1 oktober a.s. zal sporthal ‘De Oosterholthoeve’ in IJsselmuiden in het teken staan van het jaarlijkse twirl- en majoretteconcours, georganiseerd door Show en Drumfanfare ‘Oranje’ uit IJsselmuiden onder auspiciën van de National Baton Twirling Association (NBTA).
Dit concours wordt alweer voor de negentiende keer georganiseerd en is in heel Nederland bekend. Wederom is het gelukt om een mooi wedstrijdprogramma vol te krijgen.

Met 167 verschillende optredens uit heel het land, staat er een mooie wedstrijddag op het programma.
Oranje zal deze dag volop in actie komen met meerdere solisten, duo’s en teams. Op deze dag bruist ‘De Oosterholthoeve’ van de twirlsport en kan het aanwezige publiek volop genieten van de prachtige optredens. Ook dit jaar zullen de deelnemers weer hard strijden om de felbegeerde ‘Berend van Dijk’ wisselbokaal.

De tribunes van ‘De Oosterholthoeve’ zijn op 1 oktober vanaf 09.15 uur open voor het publiek. De wedstrijden beginnen om 09.30uur. De prijsuitreiking zal rond 17.00 uur plaatsvinden.  De toegangsprijs bedraagt voor volwassenen € 4,50, voor kinderen tot 12 jaar en 65+ € 2,00. Een programmaboekje kost € 0,50.

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media