Op zaterdag 8 oktober houdt de Speel-O-Theek 't Hobbelpaard in Kampen open huis.

De Speel-O-Theek leent speelgoed uit, net zoals een bibliotheek boeken uitleent. Er wordt een breed scala aan speelgoed aangeboden geschikt voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Een groot voordeel van speelgoed lenen bij de Speel-O-Theek is dat het niet nodig is alles zelf nieuw aan te schaffen.

Men kan door het lenen van speelgoed zien waar het kind vaak, graag en geboeid mee speelt, zodat miskopen kunnen worden vermeden. Ook is het prettig als een kind regelmatig de beschikking heeft over ander, nog te ontdekken speelgoed. Het prikkelt de fantasie en er gaat weer een nieuwe wereld voor het kind open. Soms is speelgoed ook gewoon duur.

De Speel-O-Theek biedt de mogelijkheid aan elk kind om met elk soort speelgoed te spelen, zelfs als aanschaffen niet tot de mogelijkheden behoort. Op 8 oktober is iedereen welkom tijdens de Dag vol Rijkdom in wijkcentrum Reyersdam, (Reijersdijk 2 te Kampen) om te kijken wat de Speel-O-Theek voor uw kinderen, kleinkinderen of oppaskinderen kan betekenen.
Datum & tijd
08 October 2016
13:00 - 16:00
Adres
Speel-O-Theek 't Hobbelpaard
Reijersdijk 2
8262 CN Kampen
Contact
Wilma Keuning
038-3326725
www.speelotheekhobbelpaard.nl
wilmakeuning@ziggo.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media