Dit jaar logeert Sinterklaas in de Stadskazerne van Kampen. Iedere woensdag - en zaterdagmiddag is het Sinterklaashuis geopend van 14:00 tot 16:30 uur. Op 12 november opent Sinterklaas zelf zijn huis om 10:15 uur en dan is het huis de gehele dag geopend. Kom een kijkje nemen in de slaapkamer van Sint, ga even in zijn stoel zitten, kom een wens in de wensboom hangen, neem een zwerfboek mee of kom een mooie tekening maken. Sinterklaas komt af en toe een bezoekje brengen maar wanneer....dat is voor ons ook een verrassing. En als je weg gaat mag je pepernoten of een knuffel meenemen.

Op woensdag 30 nov is er van 13:30 tot 16:30 uur een Sintfestival op het van Heutzplein en Oudestraat met leuke attracties, kraampjes, pieten parcours, springkussen en je kunt samen met Sinterklaas en zijn pieten een boottochtje maken op de pakjesboot. Aan het einde van deze middag reiken we weer zoveel mogelijk wensen uit die in de wensboom zijn gehangen.
Datum & tijd
12 November 2016
14:00 - 16:30
Adres
Stadskazerne
Oudestraat 216
8261 CA Kampen
Contact
Klasina van Egmond
0613053875
www.sintinkampen.nl
sinterklaashuiskampen@hotmail.com
Doelgroep
Kinderen
Toegang
Gratis
Soort evenement
Evenement
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media