Zaterdag 8 oktober wordt voor de 6e keer de Bokbierdag Kampen georganiseerd. Bokbier is al jaren het meest verkochte speciaalbier. Het donkere seizoensbier, dat gebrouwen wordt om de nieuwe graanoogst te vieren, is zowel bij mannen als vrouwen geliefd. Dit jaar gaan maar liefst 15 brouwerijen het bokbier van 2016 aan het publiek presenteren.

De bokbieren zijn bekend, de kaarten zijn gedrukt, het programma bijna klaar! Ook dit jaar wordt weer zelfstandig de Bokbierroute gelopen. Tijdens de wandeling doe je verschillende mooie locaties aan. Op elke locatie drink je een mooi bokbier en krijg je een bijpassend bokkig hapje. Deelname aan de bokbierroute kost €20 en dat is inclusief 5 bokbieren, en vijf bokkige hapjes tijdens de wandeling.

Deelnamekaarten zijn verkrijgbaar bij Proeflokaal De Stomme van Campen. Check www.bokbierdagkampen.nl voor meer informatie!
Datum & tijd
08 October 2016
16:00 - 22:00
Adres
Proeflokaal de Stomme / Binnenstad Kampen
Van Heutszplein
Kampen
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort evenement
Culinair
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media