Het Bovenkerk Kamerkoor Kampen voert de Petite messe solennelle van Gioacchino Antonio Rossini (1792-1868) uit. Deze mis is een waar spektakelstuk, waarin Rossini uitpakt nadat hij vele jaren niet meer gecomponeerd had. Het is alsof hij al die jaren wil inhalen in één mis. Koor en solisten moeten hard werken, om over de piano- en harmoniumpartijen nog te zwijgen. Een feest om naar te luisteren.

Heleen Koele (sopraan), Marian Dijkhuizen (alt), Aart Mateboer (tenor) en Bert van de Wetering (bariton) werken aan de uitvoering mee als solisten. Vesna Dimcevska bespeelt de piano en Dirk Luijmes het harmonium. Ab Weegenaar dirigeert het Bovenkerk Kamerkoor Kampen.

Het concert vindt plaats op zaterdag 12 november 2016 vanaf 20:00 uur in de Burgwalkerk te Kampen (Burgwal 60). Kaarten kosten €15,- in de voorverkoop (via The Read Shop Kampen, of www.bovenkerkkamerkoor.nl) en €17,50 aan de deur. Studenten en kinderen tot 12 jaar kunnen voor €7,50 naar binnen.
Datum & tijd
12 November 2016
20:00 - 22:30
Adres
Burgwalkerk
Burgwal 60
8261EP Kampen
Contact
K.S. Tamminga
0624381978
www.bovenkerkkamerkoor.nl
kstamminga@tukampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media