Nog maar net zijn de klanken van de Tribute to Bob Marley verstomd of er staat al weer een muzikale avond op het programma van De Kofferbak.

Op zaterdag 15 oktober zoeken bevriende muzikanten die in verschillende bands spelen elkaar op om a Tribute to Creedence Clearwater Revival CCR op het podium te brengen. De band bestaat uit muzikanten die spelen in o.a. De Staat, Raw Flowers, Hilltop Howlers en Donnerwetter. Prachtige en herkenbare uitvoeringen van o.a. Green River, Born On The Bayou, Proud Mary met zeker ook ruimte voor enige improvisatie passeren de revue.

Lawrence Mul (zang), Vedran Mircetic (gitaar) Richard Hunting (bas), Sander Rots (gitaar) en Mike Visser (drums) maken er een bijzondere muzikale avond van. Zaal open 19.30 uur. Aanvang 20.15 uur. Kaarten via www.dekofferbak.nl of Blue Music in de Oudestraat. Voorverkoop 12.50, aan de zaal 15 euro.

Foto: ccr-revival.nl
Datum & tijd
15 October 2016
20:15 - 00:00
Adres
De Kofferbak
Ambachtstraat
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media