Het Cultuurfonds Kampen houdt op zaterdag 8 oktober weer spreekuur van 10.00 tot 12.00 uur in het Stedelijk Museum Kampen. Tijdens dit spreekuur is er ook een workshop over het begroten van projecten die een relatie hebben met kunst en cultuur. Deze workshop is van 10.30 tot 11.30 uur en wordt gegeven door cultuurmakelaar Eléon de Haas. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.

Het Cultuurfonds Kampen is een fonds van en voor cultuur in de gemeente Kampen. In aanmerking voor een financiële bijdrage komen vernieuwende projecten die de cultuurdeelname in de gemeente Kampen vergroten, zich onderscheiden als het gaat om amateurkunst, streven naar samenwerking tussen instellingen, amateurkunst en professionals, en stad Kampen, IJsselmuiden en alle kernen als een aantrekkelijke bruisende en levende gemeente op de kaart zet. Het Cultuurfonds Kampen is een fonds op naam dat ondergebracht is bij het Prins Bernhard Cultuurfonds. Voor projecten op het gebied van kunst en cultuur die in de gemeente Kampen plaatsvinden, kan een financiële bijdrage worden aangevraagd. Aanvragen voor het vierde kwartaal 2016 moeten voor 1 november zijn ingediend bij het Prins Bernhard Cultuurfonds Overijssel.

Projecten die in het tweede kwartaal een bijdrage vanuit het Cultuurfonds Kampen ontvingen, zijn: Beeldentuin van Stichting IJsselheem Holding, de tentoonstelling Goed nieuws van het Ikonenmuseum Kampen, Hanzebank van de Stichting ARTicipatie en de Openingsweek van de Stadskazerne.

Voor informatie over het Cultuurfonds Kampen of ter voorbereiding van een aanvraag kunt u contact opnemen met cultuurmakelaar Eléon de Haas, info@cultuurmakelaar.com of 06-23040169.
Datum & tijd
08 October 2016
10:00 - 12:00
Adres
Stedelijk Museum Kampen
Oudestraat
Kampen
Contact
Eléon de Haas
06-23040169

info@cultuurmakelaar.com

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media