Donderdagmiddag 13 oktober houdt BSO Morgenster (IRIS Kindcentra) van 16.00 uur tot 17.30 uur open huis. 

We vinden het fijn om u te kunnen laten zien waar en hoe de kinderen zowel voor als na schooltijd worden opgevangen op BSO Morgenster. Ook vertellen we graag meer over onze werkwijze en de diversiteit aan activiteiten die we plannen.
Voor deze middag hebben we een gevarieerd programma gemaakt. Zo kunnen alle dierenvrienden kennismaken en knuffelen met kleine dieren van de kinderboerderij die ons een bezoek brengen. Er is ook een workshop “T-BAG maken”. Wanneer kleuren je favoriete bezigheid is kun je meedoen aan de kleurwedstrijd!

De afgelopen periode hebben we ons op de BSO bezig gehouden met ‘recyclen’ en hoe je oude spullen weer opnieuw kunt gebruiken door er iets leuks van te maken. Mooie papiertjes en lintjes, knoopjes, lapjes stof, oude kralen, kranten, blikjes en doppen. We konden alles wel gebruiken. De kinderen hebben hiervan een mooie tentoonstelling gemaakt met de titel “Nieuw van Oud” en laten die graag aan u zien.
Voor informatie m.b.t. IRIS Kindcentra kunt u terecht op www.iriskindcentra.nl.

Graag tot 13 oktober 16.00 uur - 17.30 uur. BSO Morgenster. Akelei 3. Kampen.
Datum & tijd
13 October 2016
16:00 - 17:30
Adres
BSO Morgenster (IRIS Kindcentra)
Akelei 3
8265 KA Kampen
Contact
Jacqueline Touw
0655978273

jacquelinetouw@live.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media