Wil jij even ontsnappen aan je dagelijkse beslommeringen en vaste patronen? Ben jij benieuwd hoe het is om op avontuur te gaan? Om buiten de gebaande paden te treden? Niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk? En ontdekken wat er zich buiten die paden bevindt? Wil jij ervaren hoe het is om een echte strandjutter te zijn? En fantaseren over de oorsprong van je toevallige vondst of er nieuwe betekenis aan geven?

Dat kan! En dichterbij bij huis dan je denkt! Op dinsdag 18 en 25 oktober geven Xandra Ockers van De Juttershoek en Diana de Groot van UITverGROOT de workshop ‘Grensverleggend Jutten’. Een workshop waarin je na een (gezellige en gezonde) wandeling langs de IJssel direct met je eigen (unieke!) gevonden voorwerp aan de slag gaat om er een nieuwe bestemming of betekenis aan te geven. Het avontuur begint om 13:30 uur bij De Juttershoek met een kop koffie/thee en wat lekkers. Als groep fietsen we vervolgens naar het Jutterstrand (IJssel). Daar maken we een wandeling van ruim een uur, waarna we (ook weer in De Juttershoek) onze vondsten nieuwe betekenis geven. Na alle inspanningen en verhalen sluiten we de workshop af. Dit doen we uiteraard met een aantal toepasselijke hapjes en een drankje.
Datum & tijd
18 October 2016
13:30 - 17:00
Adres
De Juttershoek
Bovennieuwstraat 2
8261 HD Kampen
Contact
Diana de Groot
06 - 1860 4571

amdegroot67@gmail.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media