Op vrijdagmiddag 21 oktober organiseert cultuurZIEN een Grafiekexpeditie door Kampen. De ontdekkingstocht leidt langs drie tentoonstellingen met grafisch werk, die op dit moment in Kampen gehouden worden. Voor de expeditie wordt om 14.00 uur verzameld in het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De deelnamekosten aan deze bijzondere ontdekkingstocht bedragen € 10, - (incl. toegang tot musea).

In oktober 2016 wordt voor de tweede maal landelijk de maand van de grafiek georganiseerd. CultuurZIEN neemt de deelnemers aan de Grafiekexpeditie mee op ontdekkingstocht langs exposities in De Synagoge, de Koornmarktspoort en het Grafisch Atelier.

Henk Tichelaar is winnaar van de Kamper kunstprijs 2015 en exposeert in de gemeentelijke expositieruimte De Synagoge zijn recente werken in droge naald techniek. Van Reinder Homan worden fabelachtige etsen geëxposeerd in de Koornmarktspoort. In het Grafisch Atelier presenteren diverse kunstenaars uit Kampen en omgeving hun werk in de tentoonstelling KèkBlauw. Dit werk is geïnspireerd door een bezoek aan de partnerstad Papa, in het bijzonder door de blauwververij daar. Halverwege de middag wordt een koffie/theepauze gehouden (niet bij de prijs inbegrepen).

Graag even vooraf opgeven voor deelname via aan de Grafiekexpeditie via email: kunst@cultuurzien.nl of per telefoon (038) 331 10 24.
Datum & tijd
21 October 2016
14:00 - 17:00
Adres
startpunt: Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
C Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
carin@cultuurzien.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten