Zaterdag 29 september organiseert cultuurZIEN weer een stadswandeling op de laatste zaterdag van de maand. Om 14.00 uur wordt verzameld in het Hof van Breda aan de Marktsteeg. De wandeling duurt ca. 1,5 uur en de deelname kosten zijn € 6, – (met biebpas € 5, –).

Oktober is de Maand van de Geschiedenis, met dit jaar als thema: Grenzen. Een vreemd thema, want de geschiedenis leert ons juist dat in kunst en cultuur geen grenzen zijn. Over de grenzenloosheid van Kampen en mogelijke aanwezige grenzen gaat de wandeling van 29 oktober. Vooraf opgeven voor deelname is niet nodig, tenzij men met een groep komt. Meer informatie is te vinden op www.cultuurzien.nl of via tel. (038)331 10 24.
Datum & tijd
29 October 2016
14:00 - 15:30
Adres
Binnenstad
Marksteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media