Muzikantencollectief Muzinder speelt en zingt het concertprogramma Tonadillas & Tapas in de Sint Annakapel in Kampen. Met muziek van o.a. Granados, de Falla, Villa Lobos en Piazzolla proosten we op het leven. Bijzonder is dat er tussen de muziek door Spaanse tapa’s geserveerd worden. Ook kunt u genieten van heerlijke Spaanse wijnen.

Muz!nder is een breed georiënteerd en jong collectief van podiumkunstenaars uit de regio Zwolle, dat vanuit een klassieke achtergrond thuis is in de verschillende muzikale disciplines en podiumkunsten. In wisselende samenstelling en stijl biedt Muz!nder concerten, muziektheater en –projecten en werkt zij op maat voor verschillende opdrachtgevers. Tonadillas & Tapas wordt gespeeld en gezongen door:
Franka van Essen-zang, Mirjam Altena-fluit, Annette Kruisbrink-gitaar, Myrthe van Hulst-cello en Philine Coops-piano.

Entree voorverkoop € 15,- (reserveren via info@muzinder.nl of 06-26658960) Entree aan de kapel € 17,50.
Datum & tijd
19 November 2016
20:00 - 22:30
Adres
Sint Anna kapel
Broederweg 10
8261 GT KAMPEN
Contact
Franka van Essen
06-26658960
www.muzinder.nl/www.sint-annakapel.nl
info@frankavanessen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media