Zin in een dagje buiten zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Doe dan mee aan de grootste vrijwilligersdag in het groen. Op zaterdag 5 november vindt voor de 16e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Eén van de locaties waar je aan de slag kunt, is de Eendenkooi in Wilsum, bij Kampen. Meld je nu aan!

De grootste vrijwilligersdag in het groen voor jong én oud
Samen buiten aan de slag met zagen, snoeien of bijvoorbeeld opruimen? Dat kan op zaterdag 5 november aanstaande! Dan vindt voor de 16e keer de landelijke Natuurwerkdag plaats. Op veel locaties zijn speciale activiteiten voor kinderen, zodat het hele gezin mee kan doen. En na afloop krijg je een kop lekkere soep van Landschap Overijssel.

Samen buiten aan de slag bij de Struinwaard in Berkum
Eén van de locaties is de ‘Eendenkooi’ in Wilsum (bij Kampen); een prachtig stiltegebied waar vogels dol op zijn. Vroeger was dit een terrein waar eenden werden gevangen voor de verkoop, vandaar de naam ‘Eendenkooi’. Het gebied heeft regelmatig onderhoud nodig, zodat het geschikt blijft voor verschillende soorten vogels, andere dieren en planten. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken! Ook kinderen en jongeren zijn van harte welkom. Dus, zin om samen met buren, vrienden of gezin een dagje buiten te werken? Kijk dan op www.natuurwerkdag.nl zoek naar ‘Eendenkooi’ en meld je aan!
Datum & tijd
05 November 2016
09:00 - 15:00
Adres
De Eendenkooi
Nieuwstad
Wilsum
Contact


www.natuurwerkdag.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media