De Stadskazerne is volledig in bedrijf. Dat vieren we graag met een feest voor alle Kampenaren op zaterdag 29 oktober.
Iedereen is van harte welkom tussen 13:30 en 18:00 uur! Tijdens de opening vertelt de Stadskazerne een verhaal. Daarin komen veel elementen uit het verleden terug. De Koggevertellers zullen acte de présance geven, het militaire verleden krijgt gezicht door een uitvoering van theatergroep Ventura, je kunt een 'selfie' maken in het wachtershuisje van een soldaat...allerlei leuke pop-up achtige activiteiten vinden plaats van ongeveer 10 minuten. Hierdoor wordt steeds de nieuwsgierigheid gewekt en is er dus vanalles te beleven.

Wat staat er nog meer op het programma?

• Spectaculaire opening van de Vuilnismannen
• Soul Factory
• Ventura
• Stadsrappers
• Koggevertellers
• Stempelroute voor de kleinsten

De Stadskazerne is het nieuwe maatschappelijke, historische en culturele kenniscentrum van Kampen. De Stadskazerne biedt een nieuw podium voor ontmoeting, verbinding, educatie en debat. Elke Kampenaar heeft wel een gevoel bij de kazerne. Veel elemenenten uit het verleden zijn zichtbaar maar er is een modene invulling gegeven aan het pand met diverse organisaties als de Bibliotheek, het Stadsarchief en het Toeristisch Informatiepunt Kampen.

Kom naar de spectaculaire opening en vier het feestje mee!
Datum & tijd
29 October 2016
13:30 - 18:00
Adres
De Stadskazerne
Oudestraat 216
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media