Op zaterdag 19 november trapt gospelkoor Joyful Sound uit Kampen het kerstseizoen af met een concert, getiteld "Magical". Aan de hand van prachtige kerstliederen wordt het complete kerstverhaal op een origineel muzikale manier verteld.

Het magische zit niet alleen in het wonderlijke verhaal van de geboorte van Jezus, maar ook in de sfeer die in het kerkgebouw van de Nieuwe Kerk aan de Broederweg in Kampen wordt neergezet. De bijzondere aankleding van de kerkzaal, opstellingswisselingen, decorwisselingen, lichtshow en zeer gevarieerd kerstrepertoire zorgen voor een steeds verrassende show, die niet afleiden van het verhaal, maar het juist versterken.

De liederen variëren van ontroerende ballads tot stevige kerstrock en van gezellige country tot keltische invloeden, maar natuurlijk zitten er ook overbekende kerstliederen tussen, zodat het publiek zelf helemaal in de kerstsfeer komt en de liederen zó mee kan zingen. De liederen vertellen beurtelings de verhalen van Jozef en Maria, de herbergier, de stal en de kribbe, de herders in het veld en de drie wijzen uit het Oosten.

In het tweede gedeelte wordt nog eens duidelijk gemaakt wat kerst nu eigenlijk écht zo wonderbaarlijk maakt. Het concert start om 20:00 uur, kaarten kosten € 7,50 voor volwassenen en € 5,- voor kinderen t/m 12 jaar (beide inclusief pauzedrankje). Meer informatie en reserveringen: www.joyfulsound.nl.
Datum & tijd
19 November 2016
20:00 - 22:30
Adres
Nieuwe Kerk
Broederweg 34
8261 GT Kampen
Contact
Janet Boomsma
038-3330357
www.joyfulsound.nl
pr@joyfulsound.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media