Een heerlijke middag actief, muzikaal of creatief aan de slag: dat kan iedere 2e zaterdag van de maand want dan is het Kunstmiddag bij Quintus! Voor slechts € 7,50 euro volg je één van de leuke en inspirerende workshops, inclusief koffie en thee! Doe tijdens deze Kunstmiddag op zaterdag 12 november mee met een workshop Djembé of Glasfusion!

Workshop Djembe
De workshop Djembé begint met een korte introductie over dit authentiek Afrikaanse percussie-instrument. Daarna ga je samen trommelen en ervaar je hoe heerlijk het is om djembé te spelen! Deze workshop is voor volwassenen en jongeren vanaf 12 jaar en duurt van 14.00 tot 15.15 uur.

Workshop Glasfusion
De workshop Glasfusion begint met een instructie/presentatie over het proces van deze bijzondere vorm van glaskunst. Vervolgens gaan deelnemers aan de slag met het maken van een eigen glasobject. Na twee weken kun je je werkstuk ophalen. De workshop Glasfusion is voor deelnemers vanaf 12 jaar en wordt gehouden tussen 14.00 en 16.00 uur in lokaal B.05. Let op! Er kunnen maximaal 10 deelnemers meedoen dus geef je snel op want vol = vol!

Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen: 038-3371200.
Datum & tijd
12 November 2016
14:00 - 17:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Tabitha Last
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media