Herman woont zelf in Zalk en alle foto’s uit deze lezing zijn gemaakt tussen Zwolle en Kampen. Voor de pauze komt aan bod: “ de Natuur van de IJsseldelta”. Je krijgt een aantal hoogtepunten te zien, door alle 4 seizoenen heen, van de karakteristieke landschappen rond de mooiste rivier van Nederland, de IJssel, en van de flora en fauna.

Na de pauze, een totaal ander gebied: de regenwouden van Papua Barat (het vroegere Nederlands Nieuw Guinea), Sulawesi en Borneo. Met name de natuur van Papua is uniek, vanwege de Paradijsvogels, de dichte ongerepte regenwouden en zijn oorspronkelijke bevolking , de Papoea’s. Het mooie eiland Sulawesi, met de zeer bijzondere cultuur van de Toraja’s, in het centrale hoogland.

Tot slot wordt een kijkje gegund in het regenwoud van het Tanjung Puting National Park, in het zuiden van Borneo, waar de prachtige Orang Oetans nog in het wild te bewonderen zijn.

Kortom: een afwisselende en interessante lezing! 
Datum & tijd
14 November 2016
20:00 - 22:00
Adres
De Leuke Hanzestad
IJsseldijk 12
8261 LK Kampen
Contact
Petra van Rossum
06-14816605
www.kampen.groei.nl
info@kampen.groei.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media