Kampenaren zijn op vrijdag 4 november van 18.00 tot 21.30 uur welkom in de Bovenkerk voor In Memoriam 2016. Ook dit jaar is weer gekozen voor deze locatie als herkenbaar monument voor alle Kampenaren.

Tegen het einde van het jaar herdenken veel mensen, kerken, instellingen en organisaties hun overleden dierbaren, waarvan ze afscheid hebben genomen. Stichting In Memoriam biedt nabestaanden een moment van troost via een informatief, afwisselend en sfeervol programma rondom overlijden, uitvaart, rouwverwerking en gedenken.

Nabestaanden kunnen hun overleden dierbaren herdenken, die afgelopen jaar of daarvoor zijn gestorven. Zij kunnen een kaarsje voor hen ontbranden of hun naam in een herdenkingsboek schrijven. De namen worden naar wens gepresenteerd op een eeuwenoude muur van de Bovenkerk.

Verder klinkt er troostvolle muziek van Kavóca en een harpiste. Het programma bevat herdenkingsvormen, lezingen, presentaties van aan de uitvaartbranche gerelateerde bedrijven en muzikale intermezzo’s. Bezoekers kunnen zelf kiezen hoe zij hun programma samenstellen en hoe lang zij blijven.

In Memoriam heeft zich de afgelopen jaren een plaats verworven in de Kamper samenleving en is veel nabestaanden tot troost geweest. Het grote aantal bezoekers en de bemoedigende reacties in voorgaande jaren tonen de grote behoefte aan een jaarlijks herdenkingsmoment.

Toegang gratis. Informatie: www.inmemoriamkampen.nl.

Datum & tijd
04 November 2016
18:00 - 21:30
Adres
De Bovenkerk
Koornmarkt 28
Kampen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media