Tijdens deze avond leer je de fijne kneepjes van het schoenpoetsen. Je mag maximaal twee paar gladleren schoenen meenemen. Onder begeleiding van schoenmaker Pieter Kattestaart ga je je eigen schoenen poetsen en leer je over het gebruik van verschillende verzorgingsproducten. Je kunt de schoenmaker het hemd van het lijf vragen. Aan het eind van de avond loop je dus met gepoetste schoenen en nieuw opgedane kennis de deur uit.

De clinic kost € 20,00 per persoon en hierbij is een hapje en drankje inbegrepen. Het aantal deelnemers is maximaal 5 personen, geef je dus snel op via schoenmakerij_kattestaart@hotmail.com of via facebookpagina 'Ambachtelijke Schoenmakerij Kattestaart'.
Datum & tijd
23 November 2016
19:00 - 21:00
Adres
Ambachtelijke Schoenmakerij Kattestaart
Oudestraat 113
8261 CJ Kampen
Contact
Pieter Kattestaart
0387507310

schoenmakerij_kattestaart@hotmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media