Op 5 november houdt stichting Galilea weer haar jaarlijkse verkoopdag in de SPGIJ manege, Oosterholtseweg 11b, te IJsselmuiden, van 10.30u tot 15.00u. De opbrengst van deze dag is bestemt voor ons werk in Kenia dat wordt uitgevoerd door Carolien Zijda.

Projecten waar we op dit moment mee bezig zijn: Het helpen uitbreiden van een Christelijke kleuterschool, drie jongeren ondersteunen bij een middelbare schoolopleiding, het opstarten van een groenteproject en Evangelisatie waar mogelijk. Dit alles voor de allerarmste in Kenia

Er is een verloting van mooie prijzen. Verkoop van groenten, fruit, lunch, koffie/ thee met gebak of cake, kaarten, Kenia artikelen. Er is natuurlijk ook gedacht aan de kids, voor hun bestaat de mogelijkheid om mee te rijden op een menwagen en er staat ook een springkussen. Alles is overdekt dus het weer kan niet van invloed zijn op deze leuke maar vooral ook een gezellige dag.

We kijken uit naar uw/jouw komst!
Datum & tijd
05 November 2016
10:30 - 15:00
Adres
SPGIJ manege
SPGIJ manege, Oosterholtseweg 11b, 11b
8271PS IJsselmuiden
Contact
Wichert Agema
0681303420

wsagema@ziggo.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media