Drummen is leuk en gezond voor jong en oud. Dat maakt drummen de ideale hobby voor alle leeftijden. Op woensdag 9 november kan je het gratis proberen bij Café The Corner.

Wil je jouw kind eens kennis laten maken met deze leerzame en actieve bezigheid? Of lijkt het je leuk om zelf het drummen eens te proberen? Skillpero Music, de nieuwe drumlespraktijk in Kampen, houdt een inloopmiddag en -avond in Café The Corner. Op woensdag 9 november tussen 16u en 20u kan je gratis proefdrummen onder begeleiding van een ervaren drumleraar.

Neem een drankje aan de bar en laat je kroost zich uitleven op het drumstel. En probeer het vooral zelf ook eens. Hoewel drummen voor alle leeftijden geschikt is, wordt bij Skillpero Music een minimumleeftijd van 6 jaar aangehouden. Iedereen vanaf die leeftijd mag komen proefdrummen. Je bent nooit te oud om te leren.
Datum & tijd
09 November 2016
16:00 - 20:00
Adres
Café The Corner
Buiten Nieuwstraat 3-5
8261AP Kampen
Contact
Frank Schilperoort

http://www.skillperomusic.nl/
frank@skillperomusic.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media