Op zondag 10 december a.s. om 19.00 uur wordt in ‘De Bron’ aan de Dijkgraafstraat 4 te IJsselmuiden het traditionele ‘Festival of nine Lessons & Carols’ gehouden.

Deze viering op één van de Adventszondagen als opmaat naar Kerst, is geïnspireerd op een oud Engels gebruik, waarbij de negen lezingen worden afgewisseld met hymns, carols en anthems die op de lezingen van toepassing zijn of die de lezingen ‘inkleuren’. Carols en anthems van componisten als Rutter, Whitacre, Wood, Davies, Cornelius, Leddington Wright en Willcocks verhalen ons van Kerst, maar ook over de andere heilsfeiten. Er is veel ruimte voor samenzang, samen met Kavóca.
Datum & tijd
10 December 2017
19:00 - 20:00
Adres
De Bron

IJsselmuiden

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media